Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mariscal Derek Bodner
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6292
Once Obreros Fantomas FBC
Toto 2 Tactiek cuatrodos
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.4 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Bresani met een sublieme pass. Vallesteros speelt de bal door. Chocano speelt de bal door. Agostinacchio rent richting de bal. Agostinacchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Menotti speelt de bal door. Kreynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreynes geeft de bal voor. Brack rent richting de bal. Brack draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Palma probeert naar een medespeler te passen. Janota kopt de bal weg. Biler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack rent richting de bal. Brack draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Yahiaoui is nu in balbezit. Bouza verovert de bal door een tackle van achteren. Bouza geeft de bal voor. Brack is nu in balbezit. Brack haalt uit met een fantastische trap. Menotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sabino passt de bal zonder na te denken. Gałek heeft problemen om de bal te vangen. Janota probeert naar een medespeler te passen. Brack rent richting de bal. Brack haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Yahiaoui rent richting de bal. Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocano probeert naar een medespeler te passen. Agostinacchio rent richting de bal. Agostinacchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Obreros 32%, Fantomas FBC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Once Obreros - Fantomas FBC 0:0

49e minuut.
Biler passt de bal in één keer door. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar passt de bal zonder na te denken. Krička is nu in balbezit. Krička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sabino probeert naar een medespeler te passen. Passet is nu in balbezit. Passet passt de bal in één keer door. Brack is nu in balbezit. Brack schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Vigano komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mikruta geeft een lange en hoge pass. Passet kopt de bal weg. Vigano is nu in balbezit. Vigano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Once Obreros - Fantomas FBC 1:0

79e minuut.
Kreynes rent richting de bal. Kreynes passt de bal zonder na te denken. Vigano is nu in balbezit. Vigano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vloeberghs de bal onder controle te krijgen. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Gałek passt de bal zonder na te denken. Janota is nu in balbezit. Janota passt de bal zonder na te denken. Vigano rent richting de bal. Vigano haalt uit met een fantastische trap. Paal! Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Obreros 47%, Fantomas FBC 53%.
Once Obreros - Fantomas FBC 1:0