Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Natal Palli
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17007
La Disperata Leccester
2 vs 2 Tactiek 2
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Aiuti met een sublieme pass. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Leccester 0:1

7e minuut.
Daar is Ribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribas geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cursietti zal de hoekschop nemen. Aiuti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cursietti met een snelle inworp. Aiuti kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaccarezza. Aiuti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cursietti wilt de vrije trap nemen. Valente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pireddu is nu in balbezit. Pireddu speelt de bal door. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Leccester 0:2

14e minuut.
Cursietti passt de bal zonder na te denken. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vaccarezza krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Clavelli met een sublieme pass. Iannuccilli heeft problemen om de bal te vangen. Baldisser rent richting de bal. Pireddu verovert de bal door een tackle van achteren. Pireddu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza is nu in balbezit. Aiuti verovert de bal door een tackle van achteren. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Valente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Leccester 1:2

21e minuut.
Daar is Marra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marra onderschept slim de pass. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Valente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Disperata - Leccester 2:2

25e minuut.
Valente met een harde bal richting middenveld. Pireddu is nu in balbezit. Cursietti onderschept slim de pass. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cursietti is nu in balbezit. Cursietti speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pireddu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaccarezza krijgt zijn hoofd ertegen. Barrios bokst de bal weg.

37e minuut.
Giovannotti geeft de bal voor. Inworp. Cursietti met een snelle inworp. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Valente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Marra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cursietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cursietti passt de bal in één keer door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Leccester 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Disperata 37%, Leccester 63%.
La Disperata - Leccester 3:2

52e minuut.
Aiuti heeft problemen om de bal te vangen. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza passt de bal met de wreef. Pireddu is nu in balbezit. Pireddu draait met de bal, schiet en ... Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Aiuti kopt de bal weg. Cursietti is nu in balbezit. Cursietti draait met de bal, schiet en ... Valente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cursietti verovert de bal door een tackle van achteren. Cursietti probeert naar een medespeler te passen. Aiuti rent richting de bal. Aiuti schiet op doel. Valente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Leccester 4:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pireddu met de inworp. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Barrios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Ribas geeft een hoge lob. Aiuti is nu in balbezit. Cursietti is nu in balbezit. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel. Valente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Valente probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Aiuti de bal onder controle te krijgen. Inworp. Pireddu met de inworp. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Aiuti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pireddu. Pireddu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Aiuti passt de bal met de wreef. Pireddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Graboli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Graboli krijgt een gele kaart. Pireddu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pireddu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel. Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Leccester 4:3

75e minuut.
Clavelli rent richting de bal. Baldisser rent richting de bal. Pireddu onderschept slim de pass. Pireddu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Aiuti passt de bal met de wreef. Rizzari rent richting de bal. Pireddu verovert de bal door een tackle van achteren. Pireddu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Aiuti passt de bal zonder na te denken. Graboli rent richting de bal. Pireddu onderschept slim de pass. Pireddu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Disperata - Leccester 4:4

83e minuut.
Aiuti probeert naar een medespeler te passen. Cursietti rent richting de bal. Pireddu is nu in balbezit. Pireddu haalt uit met een fantastische trap. Barrios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pireddu is nu in balbezit. Pireddu haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Leccester 4:5

87e minuut.
Zamara passt de bal met de wreef. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza begaat een overtreding. Vaccarezza krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Aiuti is nu in balbezit. Pireddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti onderschept slim de pass. Aiuti schiet op doel. Valente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Disperata - Leccester 5:5

89e minuut.
Pireddu passt de bal met de wreef. Agazzone rent richting de bal. Aiuti onderschept slim de pass. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Valente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Disperata - Leccester 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Disperata 59%, Leccester 41%.
La Disperata - Leccester 6:5