Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Gradol team Les Minots
maja Tactiek 4222 1A
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 67.1
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Soukkala rent richting de bal. Soukkala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visegrádi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okagawa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Abadie probeert naar een medespeler te passen. Reuser heeft problemen om de bal te vangen. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reuser de bal onder controle te krijgen. Zaręba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soukkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukkala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visegrádi met de inworp. Locatelli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Locatelli passt de bal in één keer door. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard is nu in balbezit. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Abadie met een sublieme pass. Klungelig pakt Visegrádi de bal. Visegrádi speelt de bal door. Klungelig pakt Okagawa de bal. Okagawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Potapov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yahiaoui. Potapov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hennig met een snel genomen vrije trap. Pacan heeft problemen om de bal te vangen. Pacan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Potapov de bal. Potapov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Forbes passt de bal met de wreef. Aramburú rent richting de bal. Yahiaoui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yahiaoui krijgt een gele kaart. Aramburú is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aramburú kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Filip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Les Minots 1:0

28e minuut.
Soukkala onderschept slim de pass. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie haalt uit met een fantastische trap. Zaręba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - Les Minots 1:1

30e minuut.
Abadie is nu in balbezit. Abadie geeft de bal voor. Klungelig pakt Soukkala de bal. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Zaręba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Soukkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Les Minots 1:2

40e minuut.
Abadie geeft de bal voor. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Les Minots 1:3

40e minuut.
Aramburú is nu in balbezit. Aramburú passt de bal in één keer door. Daar is Forbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visegrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Visegrádi geeft een lange en hoge pass. Zaręba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pacan passt de bal in één keer door. Potapov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiugan. Potapov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Potapov kan niet meer verder spelen. Porto komt het veld opgelopen. Hennig komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 51%, Les Minots 49%.
Gradol team - Les Minots 1:3

48e minuut.
Aramburú passt de bal met de wreef. Forbes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rickertsen. Rickertsen krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi geeft een hoge lob. Soukkala is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely schiet op doel. Zaręba bokst de bal weg.

54e minuut.
Okagawa onderschept slim de pass. Okagawa geeft een hoge lob. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. Zaręba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Les Minots 1:4

55e minuut.
Pătra komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rickertsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Visegrádi de bal. Visegrádi met een sublieme pass. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa draait met de bal, schiet en ... Zaręba bokst de bal weg.

58e minuut.
Forbes met de inworp. Aramburú is nu in balbezit. Dard is nu in balbezit. Aramburú onderschept slim de pass. Aramburú geeft de bal voor. Filip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Germann komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Locatelli geeft een hoge lob. Daar is Soukkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Zaręba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Les Minots 1:5

63e minuut.
Országh passt de bal zonder na te denken. Morles is nu in balbezit. Morles passt de bal zonder na te denken. Germann bereikt de bal nog maar net als eerste. Germann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yahiaoui geeft een lange en hoge pass. Daar is Okagawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soukkala onderschept slim de pass. Wesely onderschept slim de pass. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Zaręba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Les Minots 1:6

83e minuut.
Reuser onderschept slim de pass. Reuser met een sublieme pass. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli onderschept slim de pass. Locatelli geeft de bal voor. Zaręba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi passt de bal in één keer door. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie haalt uit met een fantastische trap. Zaręba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Les Minots 1:7

86e minuut.
Locatelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abadie de bal. Abadie passt de bal in één keer door. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa schiet op doel. Zaręba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Les Minots 1:8

88e minuut.
Locatelli is nu in balbezit. Germann verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dard. Dard krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Locatelli geeft een lange en hoge pass. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin geeft de bal voor. Wesely rent richting de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 58%, Les Minots 42%.
Gradol team - Les Minots 1:8