Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: nerassurri Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2344
nerassurri Real Vittoria A.C.
433 Tactiek trapattoni
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
41.9 gemiddelde waardering 43.3
goed Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Selmi passt de bal zonder na te denken. Dejana bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam geeft de bal voor. Dal Canto verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Med is nu in balbezit. Med haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Real Vittoria A.C. 1:0

11e minuut.
Tsilligiris verovert de bal door een tackle van achteren. Tsilligiris passt de bal in één keer door. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga schiet op doel. Ampar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nerassurri - Real Vittoria A.C. 1:1

15e minuut.
Buśkiewicz geeft de bal voor. Dejana geeft een hoge lob. Pîrvu speelt de bal door. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Real Vittoria A.C. 2:1

25e minuut.
Potestio onderschept slim de pass. Potestio met een sublieme pass. Daar is Zubiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Circio is nu in balbezit. Circio draait met de bal, schiet en ... Ampar bokst de bal weg.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ampar niet meer kan verder spelen. Bombini komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kohl speelt de bal door. Circio is nu in balbezit. Nicoletti rent richting de bal. Circio verovert de bal door een tackle van achteren. Circio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bonaventura is nu in balbezit. Bonaventura passt de bal met de wreef. Med rent richting de bal. Med schiet op doel. Portugal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Real Vittoria A.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 45%, Real Vittoria A.C. 55%.
nerassurri - Real Vittoria A.C. 3:1

49e minuut.
Bonaventura speelt de bal door. Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam passt de bal zonder na te denken. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu schiet op doel. Portugal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

51e minuut.
Portugal probeert naar een medespeler te passen. Potestio kopt de bal weg. Pato rent richting de bal. Pato passt de bal in één keer door. Kohl geeft een hoge lob. Bombini bokst de bal weg. Klungelig pakt Lanzi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Real Vittoria A.C. 3:2

57e minuut.
Inworp. Selmi met een snelle inworp. Liccardo is nu in balbezit. Liccardo geeft de bal voor. Med krijgt zijn hoofd ertegen. Portugal bokst de bal weg. Klungelig pakt Baron de bal. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lanzi onderschept slim de pass. Lanzi geeft een hoge lob. Tsilligiris geeft een lange en hoge pass. Zubiaga springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Potestio is nu in balbezit. Potestio passt de bal zonder na te denken. Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl geeft een hoge lob. Circio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Nicoletti probeert de bal met de borst te controleren. Circio rent richting de bal. Kohl rent richting de bal. Kohl schiet op doel. Bombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nerassurri - Real Vittoria A.C. 3:3

80e minuut.
Circio rent richting de bal. Circio met een sublieme pass. Kohl rent richting de bal. Kohl draait met de bal, schiet en ... Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Real Vittoria A.C. 3:4

82e minuut.
Potestio rent richting de bal. Potestio passt de bal in één keer door. Zubiaga met een sublieme pass. Kohl rent richting de bal. Kohl schiet op doel. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kohl geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kohl rent richting de bal. Kohl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Real Vittoria A.C. 3:5

85e minuut.
Baykam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonaventura rent richting de bal. Bonaventura geeft een hoge lob. Liccardo is nu in balbezit. Liccardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 59%, Real Vittoria A.C. 41%.
nerassurri - Real Vittoria A.C. 3:5