Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: gono real Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2186
gono real Presos FC
setenta hp Tactiek Manyoma
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 29.6
solid Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


7e minuut.
Boligłowa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Qutuz de bal. Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz verovert de bal door een tackle van achteren. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lutz rent richting de bal. Tavarez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabezas. Cabezas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tavarez rent richting de bal. Tavarez met een sublieme pass. Barriga speelt de bal door. Tavarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavarez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tavarez rent richting de bal. Tavarez passt de bal met de wreef. Barriga heeft problemen om de bal te vangen. Qutuz rent richting de bal. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tavarez kopt de bal weg. Schossow bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lutz zijn tegenspeler op de grond. Lutz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tavarez rent richting de bal. Tavarez passt de bal in één keer door. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Santos probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Presos FC 1:0

23e minuut.
Barriga rent richting de bal. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barriga met een snelle inworp. Tavarez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł geeft een lange en hoge pass. Panaszkiewicz speelt de bal door. Lutz is nu in balbezit. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Kotyrba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz draait met de bal, schiet en ... Kotyrba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Presos FC 2:0

26e minuut.
Sheshchenko speelt de bal door. Abrego heeft problemen om de bal te vangen. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pyzioł geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tavarez de bal. Tavarez met een sublieme pass. Lutz is nu in balbezit. Lutz schiet op doel. Kotyrba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gono real 27%, Presos FC 73%.
gono real - Presos FC 2:0

46e minuut.
Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego passt de bal in één keer door. Csernus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lutz is nu in balbezit. Lutz draait met de bal, schiet en ... Kotyrba bokst de bal weg. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Presos FC 3:0

47e minuut.
Sheshchenko kopt de bal weg. Abrego rent richting de bal. Panaszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panaszkiewicz krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Doeltrap. Caça-Rato trapt de bal weg van het doel. Tavarez kopt de bal weg. Lutz is nu in balbezit. Lutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Presos FC 4:0

55e minuut.
Măceşanu passt de bal met de wreef. Lutz rent richting de bal. Tavarez is nu in balbezit. Lutz rent richting de bal. Lutz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas speelt de bal door. Kachyňa is nu in balbezit. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Qutuz onderschept slim de pass. Santos onderschept slim de pass. Tavarez met een sublieme pass. Lutz is nu in balbezit. Lutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lutz kopt de bal weg. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Qutuz rent richting de bal. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. Kotyrba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Presos FC 5:0

68e minuut.
Taneri onderschept slim de pass. Taneri geeft de bal voor. Schossow is nu in balbezit. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qutuz rent richting de bal. Qutuz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Tzanidakis met de inworp. Kiiskinen is nu in balbezit. Kiiskinen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Panaszkiewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Boligłowa passt de bal met de wreef. Santos met een sublieme pass. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz draait met de bal, schiet en ... Kotyrba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Presos FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gono real 40%, Presos FC 60%.
gono real - Presos FC 6:0