Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Weteryniorze Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8094
Weteryniorze Đỉnh Cao Lạnh Lẽo
4213 Tactiek ta da tro lai
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 14
33.4 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
How kopt de bal weg. Daar is Wyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện schiet op doel. Cajamarca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:1

9e minuut.
Włostowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xuân Kiên met de inworp. How is nu in balbezit. How draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Silivaş geeft een lange en hoge pass. Prętczyński kopt de bal weg. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:2

21e minuut.
Fernández Arenas is nu in balbezit. Fernández Arenas geeft een hoge lob. How kopt de bal weg. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:3

29e minuut.
How rent richting de bal. Gia Thiện is nu in balbezit. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ... Cajamarca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:4

34e minuut.
Xuân Kiên passt de bal zonder na te denken. Włostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. How verovert de bal door een tackle van achteren. How schiet op doel. Cajamarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:5

42e minuut.
Fernández Arenas geeft de bal voor. How kopt de bal weg. Klungelig pakt Gia Thiện de bal. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... Cajamarca bokst de bal weg. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:6

44e minuut.
Kęsy heeft problemen om de bal te vangen. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński passt de bal met de wreef. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weteryniorze 54%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 46%.
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:6

51e minuut.
Hammerstad is nu in balbezit. Hammerstad passt de bal in één keer door. How heeft problemen om de bal te vangen. How haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:7

52e minuut.
Bajur rent richting de bal. Prętczyński onderschept slim de pass. Olędzki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Olędzki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olędzki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Prętczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Hammerstad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Fernández Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arenas passt de bal met de wreef. Włostowski rent richting de bal. How onderschept slim de pass. How draait met de bal, schiet en ... Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
How raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viñas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Prętczyński is nu in balbezit. Hammerstad rent richting de bal. Prętczyński probeert naar een medespeler te passen. Gia Thiện rent richting de bal. Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hammerstad rent richting de bal. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Gia Thiện de bal. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Xuân Kiên met de inworp. Viñas rent richting de bal. Viñas geeft de bal voor. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Phú Hải geeft een hoge lob. Daar is Komoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:8

87e minuut.
Xuân Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Kiên met een sublieme pass. Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas schiet op doel. Cajamarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:9

90e minuut.
Hammerstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerstad met een sublieme pass. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weteryniorze 56%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 44%.
Weteryniorze - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:10