Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
México USA
LOBOMEJORada Tactiek USA 15
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
77.3 gemiddelde waardering 75.4
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
magisch Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Coulter onderschept slim de pass. Coulter met een sublieme pass. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick draait met de bal, schiet en ... Del Angel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Galindo probeert naar een medespeler te passen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft de bal voor. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
México - USA 1:0

27e minuut.
Toxqui rent richting de bal. Toxqui passt de bal met de wreef. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel. Cheatham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Elokan kopt de bal weg. Goodfellow bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona onderschept slim de pass. Corona controleert de bal met de borst. Corona haalt uit met een fantastische trap. Cheatham bokst de bal weg.

31e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo passt de bal in één keer door. Gentry rent richting de bal. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Cheatham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cleveland passt de bal in één keer door. Coulter met een sublieme pass. Garlick rent richting de bal. Garlick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
México - USA 1:1

43e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Esquivel de bal. Esquivel geeft de bal voor. Elokan krijgt zijn hoofd ertegen. Cheatham bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México 44%, USA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
México - USA 1:1

46e minuut.
Tavares komt het veld opgelopen. Cabrera komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Valle probeert de bal met de borst te controleren. Garlick is nu in balbezit. Garlick haalt uit met een fantastische trap. Del Angel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México - USA 1:2

50e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Esquivel speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Cheatham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. López komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cleveland heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland begaat een overtreding. Cabrera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Avren kopt de bal weg. Garlick is nu in balbezit. Toxqui controleert de bal met de borst. Lofton is nu in balbezit. Lofton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Tavares rent richting de bal. Tavares passt de bal met de wreef. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel. Cheatham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Esquivel rent richting de bal. Esquivel met een sublieme pass. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Cheatham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Lofton speelt de bal door. Garlick rent richting de bal. Chabrán begaat een overtreding. Chabrán krijgt een gele kaart. Garlick raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México 46%, USA 54%.
México - USA 1:2