Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AC Buldogs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6719
AC Buldogs MFK K0ŠICE
433 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 43.9
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Rantapelkonen met een sublieme pass. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupčík onderschept slim de pass. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Vajdina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kudič speelt de bal door. Voštinák rent richting de bal. Voštinák passt de bal met de wreef. Koncový is nu in balbezit. Koncový haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Záhorský is nu in balbezit. Rantapelkonen is nu in balbezit. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský schiet op doel. Vajdina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rantapelkonen passt de bal met de wreef. Záhorský heeft problemen om de bal te vangen. Hrbal rent richting de bal. Poll is nu in balbezit. Poll schiet op doel. Vajdina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Poll is nu in balbezit. Poll speelt de bal door. Daar is Záhorský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záhorský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krejč controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žuvanić zal de hoekschop nemen. Záhorský krijgt zijn hoofd ertegen. Vajdina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MFK K0ŠICE 1:0

45e minuut.
Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Vajdina probeert naar een medespeler te passen. Swarovski kopt de bal weg. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 39%, MFK K0ŠICE 61%.
AC Buldogs - MFK K0ŠICE 1:0

52e minuut.
Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík begaat een overtreding. Gazdík krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Rantapelkonen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krejč. Rantapelkonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Alexander zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Záhorský krijgt zijn hoofd ertegen. Vajdina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rupčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupčík geeft de bal voor. Bonazolli kan de bal niet met de borst controleren. Bonazolli geeft een hoge lob. Rupčík probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Rantapelkonen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krejč. Rantapelkonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Alexander met een snel genomen vrije trap. Záhorský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Žuvanić speelt de bal door. Poll rent richting de bal. Poll passt de bal zonder na te denken. Záhorský rent richting de bal. Záhorský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MFK K0ŠICE 2:0

60e minuut.
Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko geeft de bal voor. Poll kopt de bal weg. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský schiet op doel. Vajdina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bonazolli is nu in balbezit. Bonazolli geeft een lange en hoge pass. Rupčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský onderschept slim de pass. Záhorský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Záhorský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záhorský draait met de bal, schiet en ... Vajdina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MFK K0ŠICE 3:0

67e minuut.
Žuvanić is nu in balbezit. Žuvanić passt de bal in één keer door. Rupčík is nu in balbezit. Záhorský onderschept slim de pass. Záhorský schiet op doel. Vajdina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bonazolli passt de bal met de wreef. Perrin rent richting de bal. Perrin met een sublieme pass. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský schiet op doel. Vajdina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MFK K0ŠICE 4:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koša komt het veld opgelopen. Treutiger komt het veld opgelopen. Taylor komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Alexander passt de bal met de wreef. Poll is nu in balbezit. Poll passt de bal zonder na te denken. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Žuvanić probeert naar een medespeler te passen. Koša rent richting de bal. Koša passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rossen kopt de bal weg. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki passt de bal in één keer door. Voštinák is nu in balbezit. Voštinák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Poll passt de bal in één keer door. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša passt de bal zonder na te denken. Poll rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alexander geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 32%, MFK K0ŠICE 68%.
AC Buldogs - MFK K0ŠICE 4:0