Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Falla FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12420
Falla FC Larve
ISI Tactiek ASB
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 66.5
goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Boccato met een sublieme pass. Colić speelt de bal door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft de bal voor. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ferracuti geeft de bal voor. Rioli probeert de bal aan de voet te houden. Colić kopt de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Boccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rioli onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tatangeli rent richting de bal. Tatangeli met een sublieme pass. Soto probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 0:1

16e minuut.
Vladimirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferracuti de bal. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mâlcu controleert de bal met de borst. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiculiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mâlcu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Boccato bokst de bal weg. Paal!

19e minuut.
Tatangeli geeft een hoge lob. Daar is Requena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Mâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Colić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vladimirov geeft een hoge lob. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu draait met de bal, schiet en ... Boccato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chiculiţă speelt de bal door. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een hoge lob. Mâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Boccato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Soto met een sublieme pass. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov speelt de bal door. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Soto met een sublieme pass. Vladimirov met een sublieme pass. Klungelig pakt Mâlcu de bal. Mâlcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vladimirov heeft problemen om de bal te vangen. Requena is nu in balbezit. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Boccato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ojaste geeft de bal voor. Soto kopt de bal weg. Daar is Ferracuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Boccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu speelt de bal door. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 71%, Larve 29%.
Falla FC - Larve 0:1

47e minuut.
Calderón rent richting de bal. Colić speelt de bal door. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft een hoge lob. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Vladimirov speelt de bal door. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rafiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gümüşgöz de bal. Botezan is nu in balbezit. Botezan geeft de bal voor. Jones krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Colić speelt de bal door. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een hoge lob. Mâlcu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 0:2

64e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński met een sublieme pass. Gümüşgöz speelt de bal door. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ... Richter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ... Richter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Richter trapt de bal weg. Klungelig pakt Rafiński de bal. Mâlcu kopt de bal weg. Colić rent richting de bal. Colić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft een hoge lob. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Boccato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 0:3

73e minuut.
Fam probeert de bal met de borst te controleren. Fam probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Boccato bokst de bal weg.

77e minuut.
Tatangeli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vladimirov de bal. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Mâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Boccato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 0:4

78e minuut.
Requena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colić met de inworp. Vladimirov geeft de bal voor. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft de bal voor. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Ojaste rent richting de bal. Chiculiţă onderschept slim de pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Rioli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mâlcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mâlcu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Boccato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Larve 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 67%, Larve 33%.
Falla FC - Larve 0:5