Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Poseidon Bodensee Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2852
Poseidon Bodensee Ola Poke
eigene1 Tactiek Cebolla Crocante
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 24.2
redelijk Schieten zwak
matig Passen waardeloos
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Gałczyński probeert de bal met de borst te controleren. Leitner rent richting de bal. Sedflod is nu in balbezit. Leitner onderschept slim de pass. Leitner geeft een lange en hoge pass. Ortuzar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Neuroth de bal onder controle te krijgen. Heisecke is nu in balbezit. Abdel Haleem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abdel Haleem krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ovando heeft problemen om de bal te vangen. Lombardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardo geeft een hoge lob. Abdel Haleem is nu in balbezit. Abdel Haleem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Abdel Haleem passt de bal in één keer door. Taganashvili is nu in balbezit. Taganashvili passt de bal met de wreef. Leitner rent richting de bal. Leitner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Heisecke rent richting de bal. Aslaksen onderschept slim de pass. Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Abdel Haleem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Taganashvili passt de bal met de wreef. Abdel Haleem is nu in balbezit. Sedflod verovert de bal door een tackle van achteren. Sedflod geeft een hoge lob. Schnoz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abdel Haleem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner geeft de bal voor. Klungelig pakt Abdel Haleem de bal. Abdel Haleem schiet op doel. Ortuzar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - Ola Poke 1:0

36e minuut.
Leitner verovert de bal door een tackle van achteren. Leitner geeft een lange en hoge pass. Daar is Taganashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taganashvili draait met de bal, schiet en ... Ortuzar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - Ola Poke 2:0

39e minuut.
Leitner verovert de bal door een tackle van achteren. Leitner met een sublieme pass. Abdel Haleem rent richting de bal. Abdel Haleem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 34%, Ola Poke 66%.
Poseidon Bodensee - Ola Poke 2:0

53e minuut.
Taganashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Taganashvili geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Leitner de bal onder controle te krijgen. Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Abdel Haleem krijgt zijn hoofd ertegen. Ortuzar bokst de bal weg.

61e minuut.
Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo geeft een lange en hoge pass. Abdel Haleem kopt de bal weg. Taganashvili rent richting de bal. Taganashvili draait met de bal, schiet en ... Ortuzar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Artagaveytia rent richting de bal. Busato verovert de bal door een tackle van achteren. Busato geeft de bal voor. Abdel Haleem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Taganashvili heeft problemen om de bal te vangen. Taganashvili passt de bal met de wreef. Neuroth geeft de bal voor. Leitner is nu in balbezit. Leitner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ortuzar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Szramka de bal onder controle te krijgen. Taganashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Taganashvili draait met de bal, schiet en ... Ortuzar bokst de bal weg.

81e minuut.
Kakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem onderschept slim de pass. Neuroth probeert naar een medespeler te passen. Taganashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Taganashvili schiet op doel. Ortuzar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 30%, Ola Poke 70%.
Poseidon Bodensee - Ola Poke 2:0