Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Carmen Lukavice Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8564
FC Carmen Lukavice 1.FC Hrachovina
Smrtka 3 Tactiek pokus
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 41
average Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Návrat met een sublieme pass. Mocek probeert de bal aan de voet te houden. Taribello bereikt de bal nog maar net als eerste. Taribello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - 1.FC Hrachovina 0:1

8e minuut.
Veleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Veleba geeft de bal voor. Cach kopt de bal weg. Taribello heeft problemen om de bal te vangen. Taribello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - 1.FC Hrachovina 0:2

9e minuut.
Nozdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozdra geeft een lange en hoge pass. Daar is Qəzənfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - 1.FC Hrachovina 0:3

14e minuut.
Veleba rent richting de bal. Veleba geeft de bal voor. Klungelig pakt Nozdra de bal. Koníř is nu in balbezit. Koníř draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Návrat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gallet komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Klungelig pakt Včelička de bal. Časnoha is nu in balbezit. Časnoha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Douše de bal onder controle te krijgen. Klevenhusen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - 1.FC Hrachovina 1:3

29e minuut.
Kocman rent richting de bal. Včelička verovert de bal door een tackle van achteren. Včelička geeft een lange en hoge pass. Taribello rent richting de bal. Taribello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Lupjan heeft problemen om de bal te vangen. Časnoha rent richting de bal. Met opzet legt Nozdra zijn tegenspeler op de grond. Nozdra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Včelička geeft een hoge lob. Koníř is nu in balbezit. Koníř met een sublieme pass. Daar is Taribello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taribello haalt uit met een fantastische trap. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Born geeft een lange en hoge pass. Qəzənfərov kopt de bal weg. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - 1.FC Hrachovina 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 53%, 1.FC Hrachovina 47%.
FC Carmen Lukavice - 1.FC Hrachovina 1:4

55e minuut.
Douše geeft een hoge lob. Inworp. Kocman met een snelle inworp. Stach rent richting de bal. Stach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Veleba met een sublieme pass. Cach rent richting de bal. Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Kocman de bal. Koníř speelt de bal door. Gallet is nu in balbezit. Taribello onderschept slim de pass. Taribello draait met de bal, schiet en ... Sumarna bokst de bal weg. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koníř is nu in balbezit. Koníř geeft de bal voor. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Veleba passt de bal zonder na te denken. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qəzənfərov krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Včelička geeft een hoge lob. Koníř bereikt de bal nog maar net als eerste. Koníř met een sublieme pass. Taribello heeft problemen om de bal te vangen. Taribello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - 1.FC Hrachovina 1:5

90e minuut.
Houžvička kopt de bal weg. Koníř rent richting de bal. Mocek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mocek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 46%, 1.FC Hrachovina 54%.
FC Carmen Lukavice - 1.FC Hrachovina 1:5