Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 23:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tacua Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1473
Tacua FC Demolition Man
Ta1 Tactiek Nuova Era
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 27.3
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


11e minuut.
Bonamici is nu in balbezit. Díaz De Vivar onderschept slim de pass. Díaz De Vivar probeert naar een medespeler te passen. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori schiet op doel. Cserhalmi bokst de bal weg.

11e minuut.
Záveský geeft de bal voor. Inworp. Mandotti met een snelle inworp. Vittori rent richting de bal. Vittori geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Valleri rent richting de bal. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Vittori passt de bal in één keer door. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Balicki passt de bal met de wreef. Mandotti is nu in balbezit. Mandotti passt de bal in één keer door. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego onderschept slim de pass. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Díaz De Vivar speelt de bal door. Mandotti rent richting de bal. Mandotti passt de bal met de wreef. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego passt de bal in één keer door. Balicki rent richting de bal. Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Vivar draait met de bal, schiet en ... Cserhalmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacua 32%, FC Demolition Man 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tacua - FC Demolition Man 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Buresta de bal. Tănase rent richting de bal. Tănase probeert naar een medespeler te passen. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Díaz De Vivar is nu in balbezit. Díaz De Vivar passt de bal zonder na te denken. Hermoso rent richting de bal. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Vittori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samaniego rent richting de bal. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Cserhalmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Valleri rent richting de bal. Díaz De Vivar geeft een hoge lob. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel. Cserhalmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Zonguldaklılar onderschept slim de pass. Vittori rent richting de bal. Vittori probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. Cserhalmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Zonguldaklılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hermoso de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sorocori onderschept slim de pass. Sorocori geeft een lange en hoge pass. Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacua 25%, FC Demolition Man 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tacua - FC Demolition Man 0:0