Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Seni Kendime Sakladım...
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9160
__BEŞİKTAŞK__ *MALATYASPOR*
Yarım Tactiek k_1
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Büyükburç kopt de bal weg. Inworp. Kohár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kohár geeft een lange en hoge pass. Güdür bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt onderschept slim de pass. Pupovac rent richting de bal. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Rocinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Preisinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořínek rent richting de bal. Kořínek speelt de bal door. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini draait met de bal, schiet en ... Zarycki bokst de bal weg.

19e minuut.
Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite passt de bal met de wreef. Kořínek rent richting de bal. Kořínek geeft een lange en hoge pass. Buğdaycı springt en kopt de bal. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Ryczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořínek speelt de bal door. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Zarycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - *MALATYASPOR* 0:1

30e minuut.
Hoàng Việt heeft problemen om de bal te vangen. Macháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt onderschept slim de pass. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
__BEŞİKTAŞK__ - *MALATYASPOR* 1:1

33e minuut.
Mikelini rent richting de bal. Mikelini met een sublieme pass. Buğdaycı heeft problemen om de bal te vangen. Buğdaycı haalt uit met een fantastische trap. Olechowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Ryczek rent richting de bal. Ryczek passt de bal zonder na te denken. Macháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt onderschept slim de pass. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ryczek probeert naar een medespeler te passen. Preisinger rent richting de bal. Met opzet legt Kekseler zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kekseler moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kekseler schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 63%, *MALATYASPOR* 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
__BEŞİKTAŞK__ - *MALATYASPOR* 1:1

50e minuut.
Olechowski is nu in balbezit. Olechowski geeft een hoge lob. Panaite kopt de bal weg. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Panaite speelt de bal door. Daar is Kořínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořínek geeft een lange en hoge pass. Mikelini rent richting de bal. Mikelini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - *MALATYASPOR* 1:2

61e minuut.
Macháček rent richting de bal. Kulolmaz rent richting de bal. Kulolmaz geeft een lange en hoge pass. Mikelini rent richting de bal. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pupovac rent richting de bal. Pupovac met een sublieme pass. Kořínek met een sublieme pass. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikelini rent richting de bal. Mikelini schiet op doel. Zarycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite passt de bal zonder na te denken. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Zarycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - *MALATYASPOR* 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 60%, *MALATYASPOR* 40%.
__BEŞİKTAŞK__ - *MALATYASPOR* 1:3