Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Prasečák
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5304
JZD Horní Lhota 1.FC Lobzy City
SPL Tactiek 4def
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 37.7
solid Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Sahipataoğulları passt de bal met de wreef. Sardella rent richting de bal. Guerra Marques verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra Marques haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Lobzy City 1:0

12e minuut.
Fredborg speelt de bal door. Rokytanský rent richting de bal. Doberti onderschept slim de pass. Fredborg verovert de bal door een tackle van achteren. Fredborg draait met de bal, schiet en ... Lelka bokst de bal weg.

13e minuut.
Adinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem geeft een hoge lob. Palomares heeft problemen om de bal te vangen. Fredborg is nu in balbezit. Fredborg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sahipataoğulları geeft een hoge lob. Gąsiewski kopt de bal weg. Fredborg probeert naar een medespeler te passen. Rokytanský rent richting de bal. Rokytanský schiet op doel. Lelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Helšus de bal onder controle te krijgen. Freitas rent richting de bal. Freitas probeert naar een medespeler te passen. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki haalt uit met een fantastische trap. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Sahipataoğulları de bal. Smiřický geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sardella de bal. Guerra Marques is nu in balbezit. Guerra Marques schiet op doel. Lelka bokst de bal weg.

30e minuut.
Fredborg is nu in balbezit. Fredborg passt de bal in één keer door. Rokytanský rent richting de bal. Rokytanský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sardella de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Van Peteghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Fredborg met een sublieme pass. Guerra Marques rent richting de bal. Guerra Marques haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sardella rent richting de bal. Sardella passt de bal zonder na te denken. Daar is Adinolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra Marques rent richting de bal. Guerra Marques draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Helšus rent richting de bal. Łabędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Łabędzki passt de bal in één keer door. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Smiřický probeert naar een medespeler te passen. Rokytanský is nu in balbezit. Rokytanský haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Luongo de bal onder controle te krijgen. Lelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Lobzy City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 27%, 1.FC Lobzy City 73%.
JZD Horní Lhota - 1.FC Lobzy City 2:0

49e minuut.
Ořech probeert naar een medespeler te passen. Guerra Marques rent richting de bal. Adinolfi begaat een overtreding. Adinolfi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Guerra Marques heeft problemen om de bal te vangen. Fredborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredborg passt de bal met de wreef. Guerra Marques is nu in balbezit. Guerra Marques draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Lobzy City 3:0

55e minuut.
Van Peteghem met de inworp. Fredborg is nu in balbezit. Fredborg geeft een lange en hoge pass. Rokytanský maakt een snoekduik en kopt de bal. Lelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Łabędzki controleert de bal met de borst. Helšus met een sublieme pass. Kropáček heeft problemen om de bal te vangen. Freitas is nu in balbezit. Freitas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Gąsiewski passt de bal met de wreef. Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra Marques verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra Marques schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Lobzy City 4:0

88e minuut.
Kropáček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doberti met de inworp. Sahipataoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahipataoğulları geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 41%, 1.FC Lobzy City 59%.
JZD Horní Lhota - 1.FC Lobzy City 4:0