Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Zaubersturm Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8215
Zaubersturm raktor fc
5*3*2*Mod Tactiek Biztonsagos
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 40.6
formidable Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Szojda is nu in balbezit. Szojda passt de bal zonder na te denken. Neubarth rent richting de bal. Neubarth geeft een hoge lob. Maizena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - raktor fc 1:0

4e minuut.
Dielmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iken komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pöschl met de inworp. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth passt de bal met de wreef. Reitgaßl rent richting de bal. Reitgaßl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Biskup met een sublieme pass. Raksányi kan de bal niet met de borst controleren. Biskup maakt een afschuwelijke overtreding. Biskup krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bolkan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
MacKeggie met een sublieme pass. Neubarth rent richting de bal. Neubarth passt de bal zonder na te denken. Szojda met een sublieme pass. Reitgaßl rent richting de bal. Ruzsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - raktor fc 2:0

31e minuut.
Szojda passt de bal zonder na te denken. Bolkan heeft problemen om de bal te vangen. Maizena verovert de bal door een tackle van achteren. Maizena schiet op doel. Ruzsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - raktor fc 3:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iken met een snelle inworp. Neubarth geeft de bal voor. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. Ruzsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rishma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neubarth met een snelle inworp. Szojda is nu in balbezit. Szojda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rishma. Reitgaßl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szojda met een snel genomen vrije trap. Maizena rent richting de bal. Maizena schiet op doel. Ruzsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - raktor fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 41%, raktor fc 59%.
Zaubersturm - raktor fc 4:0

49e minuut.
Biskup speelt de bal door. Szojda rent richting de bal. Maizena is nu in balbezit. Maizena draait met de bal, schiet en ... Ruzsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - raktor fc 5:0

50e minuut.
Maizena onderschept slim de pass. Bolkan is nu in balbezit. Maizena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bolkan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
MacKeggie passt de bal in één keer door. Neubarth rent richting de bal. Neubarth geeft een hoge lob. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. Ruzsa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - raktor fc 6:0

77e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Yearwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Iken speelt de bal door. Neubarth rent richting de bal. Neubarth speelt de bal door. Daar is Reitgaßl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - raktor fc 7:0

81e minuut.
Berić rent richting de bal. Yearwood rent richting de bal. Met opzet legt Reitgaßl zijn tegenspeler op de grond. Reitgaßl is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Yearwood roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yearwood kan niet meer verder spelen. Lassalle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 46%, raktor fc 54%.
Zaubersturm - raktor fc 7:0