Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUUR SixSons
Den Dovne Tactiek 6sons_8
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten good
formidable Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Chindea met een sublieme pass. Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo met een sublieme pass. Penners geeft de bal voor. Udsen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mangiagalli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rytter de bal. Marichal rent richting de bal. Rytter verovert de bal door een tackle van achteren. Rytter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Egeblad heeft problemen om de bal te vangen. Fronzo met een sublieme pass. Penners is nu in balbezit. Penners geeft een lange en hoge pass. Udsen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Godoy is nu in balbezit. Cwojdziński onderschept slim de pass. Cwojdziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Penners speelt de bal door. Rytter rent richting de bal. de Rycke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rytter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Udsen neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
de Rycke verovert de bal door een tackle van achteren. de Rycke geeft een lange en hoge pass. Fronzo met een sublieme pass. Klungelig pakt Penners de bal. Penners haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners haalt uit met een fantastische trap. Januzaj bokst de bal weg.

23e minuut.
Fronzo speelt de bal door. Egeblad rent richting de bal. Egeblad geeft de bal voor. Rytter is nu in balbezit. Rytter draait met de bal, schiet en ... Januzaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kardashi onderschept slim de pass. Kardashi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Penners de bal. Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft een hoge lob. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Egeblad speelt de bal door. Fronzo is nu in balbezit. Fronzo passt de bal in één keer door. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 33%, SixSons 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BUUR - SixSons 0:0

51e minuut.
Marichal neemt vlug de vrije trap. Godoy met een sublieme pass. Mangiagalli geeft een lange en hoge pass. Udsen rent richting de bal. Udsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo verovert de bal door een tackle van achteren. Fronzo met een sublieme pass. Penners rent richting de bal. Penners draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penners met een snelle inworp. Fronzo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fronzo rent richting de bal. Fronzo met een sublieme pass. Penners is nu in balbezit. Penners geeft een lange en hoge pass. Rytter springt en kopt de bal. Paal!

63e minuut.
Marichal met een sublieme pass. Mangiagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiagalli geeft een lange en hoge pass. Rytter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - SixSons 1:0

71e minuut.
Mangiagalli probeert naar een medespeler te passen. Fronzo speelt de bal door. Penners is nu in balbezit. Penners geeft een lange en hoge pass. Udsen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Egeblad kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Budnicki de bal onder controle te krijgen. Mangiagalli rent richting de bal. Udsen rent richting de bal. Udsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dyjak met een sublieme pass. Uceda rent richting de bal. Uceda passt de bal zonder na te denken. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BUUR - SixSons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 27%, SixSons 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BUUR - SixSons 1:1