Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TuzlaUnited Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2927
TuzlaUnited kalopodaros
yenilik Tactiek 14
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Bulutsuz is nu in balbezit. Sakaloglou onderschept slim de pass. Lokaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lokaj krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo geeft een hoge lob. Yerli kopt de bal weg. Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirbüker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rosset trapt de bal weg. Pantov rent richting de bal. Pikal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pikal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Piroddu onderschept slim de pass. Atmodjo onderschept slim de pass. Atmodjo passt de bal in één keer door. Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker haalt uit met een fantastische trap. Rosset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pikal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yerli neemt de penalty, wat een uithaal! Rosset probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - kalopodaros 1:0

21e minuut.
Sakaloglou geeft een hoge lob. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciudad maakt een afschuwelijke overtreding. Ciudad is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Demirbüker geeft de bal voor. Sakaloglou kopt de bal weg. Pikal speelt de bal door. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Korres verovert de bal door een tackle van achteren. Korres geeft de bal voor. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Demirbüker met de inworp. Bosuyt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bulutsuz de bal. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bulutsuz is nu in balbezit. Asprogerakas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulutsuz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pikal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bosuyt springt en kopt de bal. Rosset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 26%, kalopodaros 74%.
TuzlaUnited - kalopodaros 1:0

59e minuut.
Pikal probeert naar een medespeler te passen. Atmodjo rent richting de bal. Atmodjo geeft een lange en hoge pass. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - kalopodaros 2:0

61e minuut.
Piroddu met een snelle inworp. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin onderschept slim de pass. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Atmodjo geeft een lange en hoge pass. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz passt de bal in één keer door. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - kalopodaros 3:0

65e minuut.
Fehim rent richting de bal. Bosuyt verovert de bal door een tackle van achteren. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - kalopodaros 4:0

67e minuut.
Fehim heeft problemen om de bal te vangen. Yerli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asprogerakas. Yerli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pikal wilt de vrije trap nemen. Rosset bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Atmodjo onderschept slim de pass. Atmodjo geeft de bal voor. Csiki heeft problemen om de bal te vangen. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Demirbüker passt de bal met de wreef. Atmodjo is nu in balbezit. Atmodjo passt de bal in één keer door. Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korres is nu in balbezit. Demirbüker verovert de bal door een tackle van achteren. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bulutsuz met een sublieme pass. Daar is Asprogerakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiki rent richting de bal. Pikal verovert de bal door een tackle van achteren. Pikal geeft een hoge lob. Rosset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Yerli controleert de bal met de borst. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Rosset probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - kalopodaros 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 31%, kalopodaros 69%.
TuzlaUnited - kalopodaros 5:0