Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kainuun Hevoset Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2001
Kainuun Hevoset Tuonpuoleiset
Keskeltä Tactiek Testaamista
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 33.5
adequate Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Vihersalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marjamäki speelt de bal door. Pesälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesälä haalt uit met een fantastische trap. Viherketo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Uronen de bal. Siikasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puurtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Boragno onderschept slim de pass. Boragno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Salopelto kopt de bal weg. Pesälä heeft problemen om de bal te vangen. Danić speelt de bal door. Boragno rent richting de bal. Boragno draait met de bal, schiet en ... Saraniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Seebach rent richting de bal. Seebach geeft een lange en hoge pass. Boragno kopt de bal weg. Daar is Paloaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paloaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Salopelto rent richting de bal. Reunamaa onderschept slim de pass. Reunamaa speelt de bal door. Boragno rent richting de bal. Boragno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Šalaka is nu in balbezit. Danić met een sublieme pass. Boragno is nu in balbezit. Paloaho rent richting de bal. Paloaho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 1:1

25e minuut.
Brusila geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuulensuu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paloaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloaho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vihersalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Dragić de bal. Pesälä is nu in balbezit. Pesälä schiet op doel. Viherketo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Uronen geeft een lange en hoge pass. Reunamaa is nu in balbezit. Reunamaa geeft een lange en hoge pass. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Saraniemi probeert naar een medespeler te passen. Rantavuori kopt de bal weg. Buzea is nu in balbezit. Pesälä verovert de bal door een tackle van achteren. Pesälä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 58%, Tuonpuoleiset 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Šalaka de bal. Pesälä is nu in balbezit. Šalaka onderschept slim de pass. Marjamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Uronen rent richting de bal. Paloaho onderschept slim de pass. Paloaho passt de bal met de wreef. Boragno is nu in balbezit. Boragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 1:2

77e minuut.
Reunamaa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vihersalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vihersalo zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dragić is nu in balbezit. Dragić geeft een hoge lob. Seebach is nu in balbezit. Seebach geeft de bal voor. Paloaho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 1:3

87e minuut.
Seebach met een sublieme pass. Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikasalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siikasalo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Šalaka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vihersalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 48%, Tuonpuoleiset 52%.
Kainuun Hevoset - Tuonpuoleiset 1:3