Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cameroun U21 O‘zbekiston U21
Derby U21 Tactiek GreetingS
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
29.8 gemiddelde waardering 24.3
weak Schieten average
poor Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Ruslanov met de inworp. Bella rent richting de bal. Pedirov onderschept slim de pass. Pedirov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bella rent richting de bal. Soqov maakt een afschuwelijke overtreding. Bella raakt geblesseerd tijdens het duel. Ateke met een snel genomen vrije trap. Daar is Daraxtniyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bulle rent richting de bal. M`Bulle draait met de bal, schiet en ... Saqsonov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 1:0

13e minuut.
Tedga rent richting de bal. Tedga geeft de bal voor. M`Bulle rent richting de bal. M`Bulle schiet op doel. Saqsonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 2:0

15e minuut.
Salomatliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Salomatliyev geeft een hoge lob. Moussongui bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkirov verovert de bal door een tackle van achteren. Olkirov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ruslanov probeert naar een medespeler te passen. Pedirov geeft een hoge lob. Zertiqov rent richting de bal. Zertiqov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 2:1

26e minuut.
Ateke verovert de bal door een tackle van achteren. Ateke geeft de bal voor. Ruslanov rent richting de bal. Bengondo onderschept slim de pass. Bengondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bella heeft problemen om de bal te vangen. Bella probeert naar een medespeler te passen. Olkirov rent richting de bal. Olkirov haalt uit met een fantastische trap. Gouiffe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 2:2

42e minuut.
Ateke verovert de bal door een tackle van achteren. Ateke geeft een lange en hoge pass. Bengondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo draait met de bal, schiet en ... Saqsonov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun U21 40%, O‘zbekiston U21 60%.
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 3:2

60e minuut.
Rahibou geeft een lange en hoge pass. Uqramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo onderschept slim de pass. Bengondo schiet op doel. Saqsonov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daraxtniyev met een sublieme pass. Salomatliyev geeft een hoge lob. Olkirov is nu in balbezit. Olkirov draait met de bal, schiet en ... Gouiffe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pedirov met een sublieme pass. Ipouck is nu in balbezit. Salomatliyev begaat een overtreding. Salomatliyev krijgt een gele kaart. Ipouck raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ipouck kan niet meer verder spelen. Assaga komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Saqsonov probeert naar een medespeler te passen. Ateke controleert de bal met de borst. Pedirov onderschept slim de pass. Pedirov speelt de bal door. Olkirov is nu in balbezit. Gouiffe bokst de bal weg.

87e minuut.
M`Bulle controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Salomatliyev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Rahibou de bal. Olkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkirov draait met de bal, schiet en ... Gouiffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun U21 47%, O‘zbekiston U21 53%.
Cameroun U21 - O‘zbekiston U21 3:2