Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: HIS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1772
HIS UCV48
his2 Tactiek 541 D
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 26.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Klungelig pakt Rudeanu de bal. Butulescu is nu in balbezit. Ravkić maakt een afschuwelijke overtreding. Butulescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Butulescu kan niet meer verder spelen. Sarbiewski komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Grulski draait met de bal, schiet en ... Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Dubuc kopt de bal weg. Grulski kan de bal niet met de borst controleren. Grulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sarbiewski probeert naar een medespeler te passen. Savio is nu in balbezit. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Savio verovert de bal door een tackle van achteren. Savio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Sarbiewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dubuc de bal. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu schiet op doel. Ujić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - UCV48 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gâlcă met een harde bal richting middenveld. Gavrilescu kopt de bal weg. Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - UCV48 2:0

13e minuut.
Jaruga onderschept slim de pass. Jaruga probeert naar een medespeler te passen. Grulski is nu in balbezit. Grulski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ivănescu de bal onder controle te krijgen. Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Qəribli met een snelle inworp. Jaruga speelt de bal door. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski schiet op doel. Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - UCV48 2:1

23e minuut.
Twarowski rent richting de bal. Twarowski geeft een hoge lob. Sarbiewski is nu in balbezit. Sarbiewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dubuc de bal. Ujić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 45%, UCV48 55%.
HIS - UCV48 2:1

67e minuut.
Qəribli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fuentes de bal. Grulski is nu in balbezit. Grulski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dubuc is nu in balbezit. Niculaie onderschept slim de pass. Dubuc begaat een overtreding. Dubuc krijgt een gele kaart. Niculaie raakt geblesseerd tijdens het duel. Niculaie wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vrabie probeert de bal aan de voet te houden. Ravkić kopt de bal weg. Dubuc heeft problemen om de bal te vangen. Savio rent richting de bal. Savio draait met de bal, schiet en ... Ujić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 56%, UCV48 44%.
HIS - UCV48 2:1