Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Lacusteni Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3431
FC Lacusteni NK Mons Claudius
proba Tactiek 343
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 50
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Saldías rent richting de bal. Coray bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías onderschept slim de pass. Saldías geeft de bal voor. Vienoranta kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bătrânu geeft een hoge lob. Dobras rent richting de bal. Ferestrău tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferestrău krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías met een sublieme pass. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta schiet op doel. Wurth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - NK Mons Claudius 1:0

18e minuut.
Daar is Saldías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău passt de bal in één keer door. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - NK Mons Claudius 2:0

20e minuut.
Klungelig pakt Greavu de bal. Barta rent richting de bal. Barta passt de bal met de wreef. Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ferestrău is nu in balbezit. Dobras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferestrău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vienoranta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - NK Mons Claudius 3:0

33e minuut.
Oklep heeft problemen om de bal te vangen. Fulga is nu in balbezit. Oklep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oklep krijgt een gele kaart. Fulga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Coray rent richting de bal. Coray geeft de bal voor. Curió is nu in balbezit. Curió haalt uit met een fantastische trap. Patricsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 38%, NK Mons Claudius 62%.
FC Lacusteni - NK Mons Claudius 3:0

48e minuut.
Coray met een sublieme pass. Bober is nu in balbezit. Bober passt de bal in één keer door. Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov schiet op doel. Patricsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Oklep is nu in balbezit. Oklep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - NK Mons Claudius 3:1

53e minuut.
Saldías rent richting de bal. Coray onderschept slim de pass. Coray probeert naar een medespeler te passen. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Oklep rent richting de bal. Oklep passt de bal met de wreef. Curió rent richting de bal. Curió haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - NK Mons Claudius 3:2

66e minuut.
Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. Vienoranta rent richting de bal. Vienoranta passt de bal in één keer door. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Oklep passt de bal in één keer door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta onderschept slim de pass. Oklep is nu in balbezit. Oklep draait met de bal, schiet en ... Patricsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Greavu kopt de bal weg. Daar is Saldías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldías passt de bal in één keer door. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Aguayo passt de bal zonder na te denken. Čakalarov is nu in balbezit. Barta is nu in balbezit. Barta geeft een lange en hoge pass. Oklep krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lacusteni - NK Mons Claudius 3:3

80e minuut.
Bătrânu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Čakalarov de bal. Fulga is nu in balbezit. Čakalarov onderschept slim de pass. Čakalarov haalt uit met een fantastische trap. Patricsson bokst de bal weg.

83e minuut.
Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu geeft een hoge lob. Pirueta rent richting de bal. Pirueta draait met de bal, schiet en ... Wurth probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Sausalis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldías met een snelle inworp. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 57%, NK Mons Claudius 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lacusteni - NK Mons Claudius 3:3