Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kladeruby nad Oslavou Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3829
Kladeruby nad Oslavou Lamaci
Pokus Tactiek 442 - standart
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 33.5
solid Schieten average
solid Passen average
formidable Verdedigen average


14e minuut.
Černohorský rent richting de bal. Hoefkens onderschept slim de pass. Hoefkens passt de bal in één keer door. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya schiet op doel. Kladenský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gia Huy speelt de bal door. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo met een sublieme pass. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya schiet op doel. Kladenský bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Simantidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković geeft een lange en hoge pass. Rochet rent richting de bal. Rochet draait met de bal, schiet en ... Kladenský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bobrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gia Huy is nu in balbezit. Javořín begaat een overtreding. Javořín krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Prispichilo geeft een hoge lob. Pinotti kan de bal niet met de borst controleren. Gia Huy rent richting de bal. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo speelt de bal door. Hoefkens geeft een hoge lob. Rochet krijgt zijn hoofd ertegen. Kladenský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kladeruby nad Oslavou 31%, Lamaci 69%.
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 1:0

47e minuut.
Prispichilo met de inworp. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya geeft een lange en hoge pass. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 2:0

48e minuut.
Pichlík is nu in balbezit. Rukavytsya verovert de bal door een tackle van achteren. Rukavytsya probeert naar een medespeler te passen. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 3:0

50e minuut.
Rukavytsya passt de bal met de wreef. Ćetković speelt de bal door. Rochet rent richting de bal. Rochet draait met de bal, schiet en ... Kladenský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 4:0

52e minuut.
Ćetković passt de bal met de wreef. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. Pořešil kopt de bal weg. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens schiet op doel. Kladenský bokst de bal weg.

56e minuut.
Gia Huy passt de bal met de wreef. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković speelt de bal door. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ... Kladenský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Bermejo Castanedo komt het veld opgelopen. Maciejewski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hoefkens met een sublieme pass. Ćetković speelt de bal door. Rochet rent richting de bal. Rochet schiet op doel. Kladenský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bermejo Castanedo is nu in balbezit. Bermejo Castanedo speelt de bal door. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 5:0

66e minuut.
Svatava speelt de bal door. Klungelig pakt Živný de bal. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković passt de bal met de wreef. Rochet is nu in balbezit. Rochet schiet op doel. Kladenský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bermejo Castanedo probeert naar een medespeler te passen. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković geeft de bal voor. Rochet is nu in balbezit. Rochet draait met de bal, schiet en ... Kladenský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gia Huy passt de bal in één keer door. Ćetković rent richting de bal. Ćetković passt de bal met de wreef. Rochet is nu in balbezit. Rochet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 6:0

77e minuut.
Javořín rent richting de bal. Hoefkens verovert de bal door een tackle van achteren. Hoefkens passt de bal in één keer door. Bermejo Castanedo is nu in balbezit. Bermejo Castanedo passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Živný rent richting de bal. Gia Huy onderschept slim de pass. Gia Huy geeft een lange en hoge pass. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rochet geeft een lange en hoge pass. Bermejo Castanedo is nu in balbezit. Bermejo Castanedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 7:0

86e minuut.
Gia Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Huy passt de bal met de wreef. Hoefkens probeert naar een medespeler te passen. Bermejo Castanedo is nu in balbezit. Bermejo Castanedo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Černohorský kan de bal niet met de borst controleren. Gia Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kladeruby nad Oslavou 27%, Lamaci 73%.
Kladeruby nad Oslavou - Lamaci 8:0