Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Conan Barbarian Fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9901
Conan Barbarian Fc BlueFish
Zsolti8 Tactiek nb1.02-22
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 33
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Petera kopt de bal weg. Kusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora rent richting de bal. Tybora geeft de bal voor. Petera is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Petera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - BlueFish 1:0

7e minuut.
Matouch verovert de bal door een tackle van achteren. Matouch passt de bal in één keer door. Porato rent richting de bal. Porato passt de bal zonder na te denken. Hahn verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Kövesfalvi bokst de bal weg. Kövesfalvi speelt de bal door. Noha kopt de bal weg. Matouch probeert de bal aan de voet te houden. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Porato haalt uit met een fantastische trap. Kövesfalvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Porato rent richting de bal. Porato speelt de bal door. Petera is nu in balbezit. Petera schiet op doel. Kövesfalvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - BlueFish 2:0

16e minuut.
Petera rent richting de bal. Porato is nu in balbezit. Tepszics maakt een afschuwelijke overtreding. Tepszics krijgt een gele kaart. Porato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tybora is nu in balbezit. Tybora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - BlueFish 3:0

17e minuut.
Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch passt de bal zonder na te denken. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera haalt uit met een fantastische trap. Kövesfalvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Petera heeft problemen om de bal te vangen. Uusberg rent richting de bal. Poniatowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poniatowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Matouch controleert de bal met de borst. Inworp. Noha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lina is nu in balbezit. Lina geeft een hoge lob. Marucco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Taali rent richting de bal. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lina. Lina krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Porato is nu in balbezit. Porato passt de bal met de wreef. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera schiet op doel. Kövesfalvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - BlueFish 4:0

30e minuut.
Taali is nu in balbezit. Tybora onderschept slim de pass. Tybora speelt de bal door. Petera rent richting de bal. Petera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ventrella is nu in balbezit. Tybora is nu in balbezit. Ventrella is nu in balbezit. Ventrella geeft de bal voor. Porato krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lamoral geeft een lange en hoge pass. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch passt de bal zonder na te denken. Daar is Petera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stodolny is nu in balbezit. Stodolny geeft een hoge lob. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera is nu in balbezit. Petera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porato rent richting de bal. Porato draait met de bal, schiet en ... Paal! Kövesfalvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conan Barbarian Fc 31%, BlueFish 69%.
Conan Barbarian Fc - BlueFish 4:0

46e minuut.
Harasani heeft problemen om de bal te vangen. Lina speelt de bal door. Taali bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora onderschept slim de pass. Tybora draait met de bal, schiet en ... Kövesfalvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porato is nu in balbezit. Porato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - BlueFish 5:0

55e minuut.
Porato is nu in balbezit. Porato passt de bal zonder na te denken. Tybora heeft problemen om de bal te vangen. Petera is nu in balbezit. Petera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ventrella is nu in balbezit. Ventrella probeert naar een medespeler te passen. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ventrella met een sublieme pass. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski geeft een lange en hoge pass. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera schiet op doel. Kövesfalvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Noha met een sublieme pass. Lina rent richting de bal. Lina passt de bal in één keer door. Harasani rent richting de bal. Harasani schiet op doel. Marucco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ventrella met een sublieme pass. Kövesfalvi speelt de bal door. Matouch kopt de bal weg. Klungelig pakt Porato de bal. Porato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turbatu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tybora rent richting de bal. Tybora geeft een lange en hoge pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - BlueFish 6:0

82e minuut.
Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski speelt de bal door. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Kövesfalvi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hahn kopt de bal weg. Matouch rent richting de bal. Matouch geeft een lange en hoge pass. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Poniatowski probeert naar een medespeler te passen. Porato rent richting de bal. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel. Kövesfalvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - BlueFish 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conan Barbarian Fc 24%, BlueFish 76%.
Conan Barbarian Fc - BlueFish 7:0