Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baphomet's Throne
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3914
coldfear Dragon
mambałaga Tactiek Main
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 27.3
very good Schieten poor
average Passen adequate
good Verdedigen weak


8e minuut.
Dakessyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lameiro de bal. Lameiro geeft een lange en hoge pass. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Halata passt de bal met de wreef. Lameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lameiro speelt de bal door. Deja rent richting de bal. Deja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Convey de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dakessyan zal de hoekschop nemen. Giua krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zuncheddu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Shump de bal. Deja is nu in balbezit. Deja schiet op doel. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Dragon 1:0

27e minuut.
Lameiro rent richting de bal. Lameiro met een sublieme pass. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua schiet op doel. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Dragon 2:0

29e minuut.
Lameiro passt de bal zonder na te denken. Giua met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Convey de bal onder controle te krijgen. Giua rent richting de bal. Giua schiet op doel. Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Deja is nu in balbezit. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood speelt de bal door. Giua rent richting de bal. Giua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Shump geeft de bal voor. Czpiotek met een sublieme pass. Zuncheddu kopt de bal weg. Deja is nu in balbezit. Deja draait met de bal, schiet en ... Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ... Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Dragon 3:0

37e minuut.
Giua onderschept slim de pass. Giua passt de bal zonder na te denken. Deja is nu in balbezit. Deja schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peercy de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Mellár is nu in balbezit. Rich is nu in balbezit. Mellár verovert de bal door een tackle van achteren. Mellár geeft de bal voor. Deja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Dragon 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 25%, Dragon 75%.
coldfear - Dragon 4:0

46e minuut.
Tekpar komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Shump is nu in balbezit. Dakessyan onderschept slim de pass. Dakessyan passt de bal met de wreef. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ... Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Zuncheddu met een snelle inworp. Giua rent richting de bal. Giua passt de bal in één keer door. Deja rent richting de bal. Deja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Samojeden onderschept slim de pass. Samojeden passt de bal zonder na te denken. Peercy rent richting de bal. Deja verovert de bal door een tackle van achteren. Deja haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Kruszyna kopt de bal weg. Daar is Giua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convey rent richting de bal. Giua onderschept slim de pass. Giua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Peercy bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua onderschept slim de pass. Giua speelt de bal door. Deja is nu in balbezit. Deja haalt uit met een fantastische trap. Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu onderschept slim de pass. Zuncheddu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deja de bal. Deja draait met de bal, schiet en ... Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 21%, Dragon 79%.
coldfear - Dragon 4:0