Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6407
CAMPIONUL Hashixem
alta 11 d Tactiek future
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
44.1 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Tătaru begaat een overtreding. Dobrescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mateiaş met een snel genomen vrije trap. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Hashixem 0:1

8e minuut.
Birlic speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mateiaş de bal onder controle te krijgen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Dobrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Hashixem 0:2

14e minuut.
Phú is nu in balbezit. Phú probeert naar een medespeler te passen. Lukka rent richting de bal. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru schiet op doel. Kossuth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Brezeanu geeft een hoge lob. Dobrescu kopt de bal weg. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin haalt uit met een fantastische trap. Nartowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Inworp. Tătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezeanu geeft een hoge lob. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miriuţă heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mateiaş zal de hoekschop nemen. Dobrescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cămătaru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Leca de bal onder controle te krijgen. Lukka is nu in balbezit. Lukka draait met de bal, schiet en ... Kossuth probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 63%, Hashixem 37%.
CAMPIONUL - Hashixem 0:2

47e minuut.
Mateiaş passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft een hoge lob. Marin krijgt zijn hoofd ertegen. Nartowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Hashixem 0:3

51e minuut.
Mateiaş met een sublieme pass. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu passt de bal met de wreef. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. Nartowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Miriuţă de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ursache met een sublieme pass. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Marin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Şerb neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Marin de bal onder controle te krijgen. Lukka rent richting de bal. Lukka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kossuth trapt de bal weg van het doel. Brezeanu kopt de bal weg. Birlic kan de bal niet met de borst controleren. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Phú onderschept slim de pass. Phú passt de bal in één keer door. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru haalt uit met een fantastische trap. Kossuth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Birlic met een sublieme pass. Cămătaru is nu in balbezit. Calangiu onderschept slim de pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Nartowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mateiaş speelt de bal door. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Şerb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şerb krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tătaru onderschept slim de pass. Hernandez kan de bal niet met de borst controleren. Hernandez passt de bal in één keer door. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu schiet op doel. Nartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft de bal voor. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mateiaş met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. Nartowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Hashixem 0:4

82e minuut.
Inworp. Wiemeyer komt het veld opgelopen. Leca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calangiu controleert de bal met de borst. Phú met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Leca met een sublieme pass. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een hoge lob. Marin krijgt zijn hoofd ertegen. Nartowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cămătaru heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Hashixem 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 64%, Hashixem 36%.
CAMPIONUL - Hashixem 0:5