Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: pao korifis Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2784
pao korifis Φ.Α.Σ. Νάουσα
korifi Tactiek bekas
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 39
weak Schieten good
average Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Georgoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas probeert naar een medespeler te passen. Kapsaskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pantazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazis geeft een lange en hoge pass. Georgoudakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Red raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

22e minuut.
Vomvolakis speelt de bal door. Destounis bereikt de bal nog maar net als eerste. Destounis passt de bal in één keer door. Kapsaskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 84%, Φ.Α.Σ. Νάουσα 16%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pao korifis - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:0

48e minuut.
Dallas rent richting de bal. Kapsaskis rent richting de bal. Dallas rent richting de bal. Dallas haalt uit met een fantastische trap. Tsaganeas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:1

53e minuut.
Tejada probeert naar een medespeler te passen. Destounis rent richting de bal. Destounis probeert naar een medespeler te passen. Kapsaskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis schiet op doel. Tsaganeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouleas rent richting de bal. Dallas is nu in balbezit. Dallas draait met de bal, schiet en ... Tsaganeas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:2

62e minuut.
Tejada onderschept slim de pass. Tejada speelt de bal door. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis draait met de bal, schiet en ... Tsaganeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:3

63e minuut.
Vlastaris komt het veld opgelopen. Obrubański komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Karkanevatos geeft een hoge lob. Papadimitrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadimitrakis passt de bal in één keer door. Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki haalt uit met een fantastische trap. Daglis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Swadźba is nu in balbezit. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu met een sublieme pass. Kapsaskis rent richting de bal. Kapsaskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tsiflikas rent richting de bal. Kapsaskis onderschept slim de pass. Kapsaskis met een sublieme pass. Obrubański probeert de bal met de borst te controleren. Obrubański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 70%, Φ.Α.Σ. Νάουσα 30%.
pao korifis - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:3