Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BB Buttkickers Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5197
BB Buttkickers PTK 23
q-q-d adv Tactiek PTK
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen average


7e minuut.
Zadylak heeft problemen om de bal te vangen. Zadylak passt de bal met de wreef. Gama rent richting de bal. Gama geeft een lange en hoge pass. Targosz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Daar is Irsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartosik verovert de bal door een tackle van achteren. Bartosik passt de bal met de wreef. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Targosz onderschept slim de pass. Targosz probeert naar een medespeler te passen. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kürzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama verovert de bal door een tackle van achteren. Gama geeft een lange en hoge pass. Brascugli heeft problemen om de bal te vangen. Brascugli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB Buttkickers 32%, PTK 23 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BB Buttkickers - PTK 23 0:0

46e minuut.
Brascugli met een snelle inworp. Klungelig pakt Nikitaras de bal. Nikitaras passt de bal zonder na te denken. Brascugli rent richting de bal. Brascugli geeft de bal voor. Fournier bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Brascugli rent richting de bal. Brascugli geeft een hoge lob. Zadylak maakt een snoekduik en kopt de bal. Targosz geeft de bal voor. Zadylak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BB Buttkickers - PTK 23 1:0

76e minuut.
Bojdys is nu in balbezit. Bojdys passt de bal zonder na te denken. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama geeft een hoge lob. Zadylak kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bojdys is nu in balbezit. Bojdys geeft een hoge lob. Bulyha heeft problemen om de bal te vangen. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz draait met de bal, schiet en ... Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB Buttkickers 14%, PTK 23 86%.
BB Buttkickers - PTK 23 1:0