Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Pittsburgh FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6348
Pittsburgh FC Exeggutor
Azerbaijan Tactiek 523
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 27.1
redelijk Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Jobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñán is nu in balbezit. Annus verovert de bal door een tackle van achteren. Annus draait met de bal, schiet en ... Mackey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 1:0

4e minuut.
Youngblood probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brooke. Annus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taelman komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 2:0

9e minuut.
Jobst rent richting de bal. Youngblood is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taelman zal de hoekschop nemen. Annus maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Krepek geeft de bal voor. Brooke kopt de bal weg. Gilliam heeft problemen om de bal te vangen. Jobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Annus rent richting de bal. Jobst is nu in balbezit. Jobst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Taelman is nu in balbezit. Taelman passt de bal zonder na te denken. Jobst rent richting de bal. Jobst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 3:0

26e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Phillips de bal. Annus is nu in balbezit. Annus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 4:0

27e minuut.
Taelman met een snelle inworp. Krepek rent richting de bal. Krepek geeft een lange en hoge pass. Youngblood probeert de bal aan de voet te houden. Annus maakt een snoekduik en kopt de bal. Mackey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Taelman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krepek rent richting de bal. Krepek geeft een lange en hoge pass. Annus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov geeft een lange en hoge pass. Daar is Liñán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobst rent richting de bal. Jobst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 5:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Youngblood de bal onder controle te krijgen. Taelman probeert naar een medespeler te passen. Krepek speelt de bal door. Klungelig pakt Jobst de bal. Jobst draait met de bal, schiet en ... Mackey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Liñán geeft een lange en hoge pass. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone passt de bal in één keer door. Galunov geeft een hoge lob. Jobst springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 6:0

38e minuut.
Jobst is nu in balbezit. Jobst geeft een lange en hoge pass. Gilliam probeert de bal aan de voet te houden. Annus rent richting de bal. Annus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 7:0

40e minuut.
Bloom kan de bal niet met de borst controleren. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov passt de bal zonder na te denken. Jobst is nu in balbezit. Jobst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 8:0

40e minuut.
Tusk speelt de bal door. Klungelig pakt Gilliam de bal. Galunov onderschept slim de pass. Galunov geeft een hoge lob. Jobst springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Phillips passt de bal in één keer door. Liñán heeft problemen om de bal te vangen. Jobst is nu in balbezit. Jobst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 18%, Exeggutor 82%.
Pittsburgh FC - Exeggutor 9:0

46e minuut.
Inworp. Taelman met de inworp. Galunov rent richting de bal. Galunov geeft een lange en hoge pass. Krepek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 10:0

51e minuut.
Sapek passt de bal met de wreef. Galunov speelt de bal door. Jobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobst draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Phillips de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 11:0

56e minuut.
Youngblood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krepek speelt de bal door. Galunov speelt de bal door. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Taelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taelman passt de bal zonder na te denken. Daar is Liñán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Siciliano speelt de bal door. Krepek is nu in balbezit. Krepek passt de bal met de wreef. Jobst is nu in balbezit. Jobst draait met de bal, schiet en ... Mackey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Montgomery geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bloom speelt de bal door. Siciliano is nu in balbezit. Tusk verovert de bal door een tackle van achteren. Tusk haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 11:1

83e minuut.
Pintácsi geeft de bal voor. Annus kopt de bal weg. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov heeft problemen om de bal te vangen. Galunov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Annus geeft een lange en hoge pass. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek geeft de bal voor. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Exeggutor 12:1

87e minuut.
Inworp. Krepek met een snelle inworp. Taelman is nu in balbezit. Taelman geeft de bal voor. Montgomery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Taelman is nu in balbezit. Taelman probeert naar een medespeler te passen. Galunov geeft de bal voor. Jobst springt en kopt de bal. Liñán is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taelman neemt de hoekschop. Annus kan de bal niet met de borst controleren. Jobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobst haalt uit met een fantastische trap. Mackey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taelman neemt de hoekschop. Annus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 26%, Exeggutor 74%.
Pittsburgh FC - Exeggutor 12:1