Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ROYAL ACADEMY SINAIA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8709
ROYAL ACADEMY SINAIA FC Preston
5322 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.3 gemiddelde waardering 56.5
adequate Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Ämarik met de inworp. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville geeft een hoge lob. Rutecki krijgt zijn hoofd ertegen. Szalma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Preston 0:1

2e minuut.
Borodičas passt de bal met de wreef. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Neville passt de bal in één keer door. Ämarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämarik geeft de bal voor. Rutecki rent richting de bal. Rutecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. Puştea speelt de bal door. Frištenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frištenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Preston 1:1

8e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft de bal voor. Hacheryan springt en kopt de bal. Prandino verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Czaplicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amundaray komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Hacheryan rent richting de bal. Smolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stalmach probeert naar een medespeler te passen. Amundaray met een sublieme pass. Tuğral rent richting de bal. Tuğral draait met de bal, schiet en ... Frištenský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frištenský rent richting de bal. Kuril verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Preston 2:1

40e minuut.
Borodičas verovert de bal door een tackle van achteren. Borodičas passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Hacheryan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 59%, FC Preston 41%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Preston 2:1

48e minuut.
Borodičas geeft een hoge lob. Prandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Szalma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Preston 2:2

57e minuut.
Tuğral speelt de bal door. Puştea heeft problemen om de bal te vangen. Amundaray speelt de bal door. Frištenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frištenský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Fornerone rent richting de bal. Borodičas met een sublieme pass. Yarəliyev speelt de bal door. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki schiet op doel. Szalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ämarik rent richting de bal. Tuğral onderschept slim de pass. Tuğral speelt de bal door. Hacheryan rent richting de bal. Rutecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Preston 2:3

77e minuut.
Ämarik geeft een lange en hoge pass. Rutecki rent richting de bal. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Kałusek probeert de bal aan de voet te houden. Szalma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Preston 2:4

86e minuut.
Ämarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prandino onderschept slim de pass. Prandino geeft de bal voor. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Szalma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 55%, FC Preston 45%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Preston 2:4