Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Stomperkes Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3851
FC Stomperkes F.C. Northville
pog Tactiek begin
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 31
excellent Schieten poor
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Gettler rent richting de bal. Masztaler begaat een overtreding. Gettler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gettler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Görög krijgt zijn hoofd ertegen. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ciuciuleanu met een sublieme pass. Feo rent richting de bal. Lincar met een sublieme pass. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa draait met de bal, schiet en ... Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fülep raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szewczuk komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Commerman probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Castrillón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peters rent richting de bal. Peters geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gettler met een sublieme pass. Scarpa rent richting de bal. Startsev is nu in balbezit. Scarpa verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpa schiet op doel. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettler passt de bal zonder na te denken. Scarpa is nu in balbezit. Görög is nu in balbezit. Görög draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - F.C. Northville 1:0

40e minuut.
Peters geeft een hoge lob. Doeltrap. Regueiro trapt de bal weg. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 32%, F.C. Northville 68%.
FC Stomperkes - F.C. Northville 1:0

56e minuut.
Görög kopt de bal weg. Stivala heeft problemen om de bal te vangen. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa schiet op doel. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - F.C. Northville 2:0

59e minuut.
Gettler passt de bal zonder na te denken. Lincar rent richting de bal. Lincar passt de bal met de wreef. Stolyar rent richting de bal. Stolyar schiet op doel. Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - F.C. Northville 3:0

66e minuut.
Ciuciuleanu heeft problemen om de bal te vangen. Stolyar rent richting de bal. Stolyar passt de bal zonder na te denken. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Castrillón geeft een lange en hoge pass. Görög is nu in balbezit. Görög geeft een lange en hoge pass. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar draait met de bal, schiet en ... Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Görög is nu in balbezit. Commerman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Görög raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Görög neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - F.C. Northville 4:0

77e minuut.
Hurtevent met een sublieme pass. Daar is Masztaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masztaler passt de bal met de wreef. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lincar kopt de bal weg. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Stivala maakt een afschuwelijke overtreding. Stivala krijgt een gele kaart. Görög raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Görög kan niet meer verder spelen. Stivala met een sublieme pass. Bogacz komt het veld opgelopen. Lincar wilt de vrije trap nemen. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stolyar rent richting de bal. Stolyar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - F.C. Northville 5:0

82e minuut.
Feo rent richting de bal. Gettler onderschept slim de pass. Gettler passt de bal in één keer door. Scarpa rent richting de bal. Scarpa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - F.C. Northville 6:0

83e minuut.
Masztaler rent richting de bal. Masztaler met een sublieme pass. Kolle rent richting de bal. Bogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bajorek passt de bal in één keer door. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz speelt de bal door. Scarpa rent richting de bal. Scarpa schiet op doel. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Commerman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - F.C. Northville 7:0

87e minuut.
Gettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettler geeft een lange en hoge pass. Stolyar rent richting de bal. Stolyar draait met de bal, schiet en ... Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stomperkes - F.C. Northville 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stomperkes 15%, F.C. Northville 85%.
FC Stomperkes - F.C. Northville 8:0