Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kosmo Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12181
Kosmo Team Gorillaz2
k352 Tactiek winnewest1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
53.3 gemiddelde waardering 48.1
incredible Schieten outstanding
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Timets geeft een hoge lob. Tok kopt de bal weg. Pessi rent richting de bal. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Gorillaz2 0:1

8e minuut.
Buitenspel voor Manni. Goede buitenspelval van de verdediging. Timets neemt vlug de vrije trap. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Manni is nu in balbezit. Manni draait met de bal, schiet en ... Tchernets` bokst de bal weg.

16e minuut.
Melnik rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce passt de bal in één keer door. Galuppi rent richting de bal. Galuppi haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Manni draait met de bal, schiet en ... Inworp. Timets met een snelle inworp. Manni is nu in balbezit. Manni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Əşrəfov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kabanov de bal. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - Gorillaz2 1:1

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fodor trapt de bal weg van het doel. Galuppi kopt de bal weg. Manni is nu in balbezit. Manni schiet op doel. Tchernets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Timets onderschept slim de pass. Manni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manni krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi draait met de bal, schiet en ... Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pintilii passt de bal in één keer door. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu geeft een lange en hoge pass. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Gorillaz2 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 46%, Gorillaz2 54%.
Kosmo Team - Gorillaz2 2:1

46e minuut.
Inworp. Ponce met de inworp. Əşrəfov speelt de bal door. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Mara heeft problemen om de bal te vangen. Manni is nu in balbezit. Daar is Manni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manni schiet op doel. Tchernets` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Oprea kopt de bal weg. Kozik is nu in balbezit. Kozik geeft de bal voor. Pintilii kopt de bal weg. Ponce is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Skočibušić verovert de bal door een tackle van achteren. Skočibušić geeft de bal voor. Manni is nu in balbezit. Manni draait met de bal, schiet en ... Tchernets` maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Gorillaz2 3:1

54e minuut.
Manni kopt de bal weg. Klungelig pakt Melnik de bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Mara passt de bal zonder na te denken. Manni rent richting de bal. Manni probeert naar een medespeler te passen. Galuppi is nu in balbezit. Galuppi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pintilii met een snelle inworp. Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov geeft een hoge lob. Tok rent richting de bal. Tok draait met de bal, schiet en ... Fodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Manni onderschept slim de pass. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni rent richting de bal. Daar is Manni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manni haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea passt de bal met de wreef. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Gorillaz2 3:2

82e minuut.
Mrożek geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bicheru stond buitenspel. Skočibušić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru geeft de bal voor. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Gorillaz2 4:2

90e minuut.
Mrożek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Galuppi de bal onder controle te krijgen. Tok is nu in balbezit. Tok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Gorillaz2 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 42%, Gorillaz2 58%.
Kosmo Team - Gorillaz2 4:3