Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Polska Tiki-Taka Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2913
Polska Tiki-Taka Peñarol_Cap
Abab Tactiek cuidando
65% Balbezit 35%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 35.9
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Pracki met een sublieme pass. Daar is Somerkari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somerkari haalt uit met een fantastische trap. Horvatić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aldave onderschept slim de pass. Somerkari rent richting de bal. Somerkari speelt de bal door. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzięgielewski met een harde bal richting middenveld. Somerkari kopt de bal weg. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Aldave onderschept slim de pass. Aldave geeft de bal voor. Kieliński kopt de bal weg. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ... Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kieliński passt de bal in één keer door. Ślusarski is nu in balbezit. Ślusarski probeert naar een medespeler te passen. Kosmal heeft problemen om de bal te vangen. Kosmal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel. Horvatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Peñarol_Cap 1:0

21e minuut.
Kieliński kopt de bal weg. Kosmal probeert naar een medespeler te passen. van der Weijden probeert naar een medespeler te passen. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Di Leonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliński speelt de bal door. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal draait met de bal, schiet en ... Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zdunek met een sublieme pass. Somerkari probeert naar een medespeler te passen. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aldave geeft de bal voor. Inworp. Somerkari met de inworp. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal schiet op doel. Horvatić bokst de bal weg.

30e minuut.
Buitenspel voor Lampart. Goede buitenspelval van de verdediging. Aldave neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Zdunek de bal. Günel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Somerkari speelt de bal door. Klungelig pakt Kieliński de bal. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel verovert de bal door een tackle van achteren. Günel haalt uit met een fantastische trap. Dzięgielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Resta probeert naar een medespeler te passen. Zdunek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Miranda Hernández is nu in balbezit. Lampart onderschept slim de pass. Suárez Díaz rent richting de bal. Lampart onderschept slim de pass. Lampart draait met de bal, schiet en ... Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kieliński heeft problemen om de bal te vangen. Kieliński met een sublieme pass. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Peñarol_Cap 2:0

37e minuut.
Olguín met een sublieme pass. Suárez Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdunek. Zdunek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
van der Weijden rent richting de bal. Somerkari met een sublieme pass. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kosmal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Peñarol_Cap 3:0

45e minuut.
Aldave geeft de bal voor. Kieliński kopt de bal weg. Pracki probeert naar een medespeler te passen. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska Tiki-Taka 29%, Peñarol_Cap 71%.
Polska Tiki-Taka - Peñarol_Cap 3:0

47e minuut.
Resta geeft een lange en hoge pass. Daar is Somerkari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somerkari probeert naar een medespeler te passen. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Ślusarski met een snelle inworp. Kieliński probeert naar een medespeler te passen. Somerkari is nu in balbezit. Somerkari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldave legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kieliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lampart legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Peñarol_Cap 4:0

82e minuut.
Ślusarski verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarski probeert naar een medespeler te passen. Somerkari speelt de bal door. Lampart rent richting de bal. Lampart draait met de bal, schiet en ... Horvatić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lampart rent richting de bal. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Peñarol_Cap 5:0

84e minuut.
Burgos Suárez speelt de bal door. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Günel is nu in balbezit. Lampart onderschept slim de pass. Lampart draait met de bal, schiet en ... Horvatić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska Tiki-Taka 35%, Peñarol_Cap 65%.
Polska Tiki-Taka - Peñarol_Cap 5:0