Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: el TOS SECA arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1414
Covicho FC Locomotora
4-2-4 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.4 gemiddelde waardering 22.7
good Schieten poor
average Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski onderschept slim de pass. Bieńkowski speelt de bal door. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea schiet op doel. Calabrese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

7e minuut.
Zelaya geeft een lange en hoge pass. Daar is Bertrands, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errea rent richting de bal. Errea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - Locomotora 1:0

8e minuut.
Abdulrahimi is nu in balbezit. Peinado speelt de bal door. Revello is nu in balbezit. Errea onderschept slim de pass. Errea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera verovert de bal door een tackle van achteren. Ribera passt de bal met de wreef. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - Locomotora 2:0

15e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Daar is Zelaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelaya speelt de bal door. Errea rent richting de bal. Errea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - Locomotora 3:0

23e minuut.
Bazalo is nu in balbezit. Peinado verovert de bal door een tackle van achteren. Peinado met een sublieme pass. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ... Calabrese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zelaya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Errea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zelaya rent richting de bal. Zelaya geeft de bal voor. Daar is Revello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Peinado haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Errea de bal. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - Locomotora 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covicho FC 16%, Locomotora 84%.
Covicho FC - Locomotora 4:0

46e minuut.
Errea passt de bal met de wreef. Revello is nu in balbezit. Errea verovert de bal door een tackle van achteren. Errea haalt uit met een fantastische trap. Calabrese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - Locomotora 5:0

48e minuut.
Errea passt de bal in één keer door. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi speelt de bal door. Peinado rent richting de bal. Peinado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi geeft de bal voor. Daar is Zelaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelaya passt de bal in één keer door. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peinado met een snelle inworp. Gafner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafner passt de bal met de wreef. Abdulrahimi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bieńkowski probeert de bal aan de voet te houden. Ribera rent richting de bal. Ribera speelt de bal door. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ... Calabrese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bertrands kopt de bal weg. Ribera probeert de bal aan de voet te houden. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - Locomotora 6:0

84e minuut.
Peinado rent richting de bal. Peinado geeft een lange en hoge pass. Irrazabal is nu in balbezit. Zelaya onderschept slim de pass. Zelaya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gafner geeft een lange en hoge pass. Zelaya kopt de bal weg. Bertrands heeft problemen om de bal te vangen. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abdulrahimi schiet op doel. Calabrese bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - Locomotora 7:0

88e minuut.
Errea onderschept slim de pass. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya passt de bal met de wreef. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covicho FC 11%, Locomotora 89%.
Covicho FC - Locomotora 7:0