Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Blitzkrieg Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3385
Blitzkrieg FC Dacia Chișinău
professional Tactiek Dec`2022
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.6 gemiddelde waardering 40
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Braghin is nu in balbezit. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Goremultă begaat een overtreding. Goremultă krijgt een gele kaart.

5e minuut.
El Gamasi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goremultă de bal. Cabuşchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă is nu in balbezit. Goremultă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabuşchin heeft problemen om de bal te vangen. Kasprzycki is nu in balbezit. Braghin begaat een overtreding. Braghin krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Milion probeert naar een medespeler te passen. Braghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - FC Dacia Chișinău 0:1

12e minuut.
Braghin kopt de bal weg. Goremultă rent richting de bal. Goremultă passt de bal met de wreef. Cabuşchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuşchin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - FC Dacia Chișinău 0:2

13e minuut.
Levandovschi rent richting de bal. Levandovschi geeft de bal voor. Braghin probeert naar een medespeler te passen. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tobiaszowski passt de bal zonder na te denken. Braghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghin met een sublieme pass. Cabuşchin rent richting de bal. Cabuşchin schiet op doel. Kopa-Ostrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goremultă probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Irimciuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goremultă heeft problemen om de bal te vangen. Goremultă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sobczak de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - FC Dacia Chișinău 0:3

31e minuut.
Bąk probeert naar een medespeler te passen. Burgoci met een snel genomen vrije trap. Daar is Sobczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghin schiet op doel. Kopa-Ostrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - FC Dacia Chișinău 0:4

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Tobiaszowski de bal onder controle te krijgen. Goremultă rent richting de bal. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă verovert de bal door een tackle van achteren. Goremultă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bąk geeft de bal voor. Klungelig pakt Levandovschi de bal. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer draait met de bal, schiet en ... Vacari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

38e minuut.
Daar is Kasprzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgoci is nu in balbezit. Burgoci passt de bal in één keer door. Goremultă rent richting de bal. Goremultă schiet op doel. Kopa-Ostrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - FC Dacia Chișinău 0:5

39e minuut.
Bąk probeert naar een medespeler te passen. Reyer is nu in balbezit. Levandovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Braghin rent richting de bal. Braghin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg 67%, FC Dacia Chișinău 33%.
Blitzkrieg - FC Dacia Chișinău 0:5

53e minuut.
Levandovschi kopt de bal weg. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuşchin rent richting de bal. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pęczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levandovschi met de inworp. Burgoci rent richting de bal. Burgoci geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cabuşchin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - FC Dacia Chișinău 0:6

59e minuut.
Tobiaszowski rent richting de bal. Braghin verovert de bal door een tackle van achteren. Braghin probeert naar een medespeler te passen. Goremultă is nu in balbezit. Goremultă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Maniewski komt het veld opgelopen. Szczęsny komt het veld opgelopen. Sepioł komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ruciak is nu in balbezit. Goremultă onderschept slim de pass. Goremultă passt de bal met de wreef. Cabuşchin rent richting de bal. Cabuşchin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg 78%, FC Dacia Chișinău 22%.
Blitzkrieg - FC Dacia Chișinău 0:6