Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Immortal
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7074
Ángel de la muerte KS Mostki 2007
343 testi Tactiek 4123
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 66.1
solid Schieten outstanding
average Passen formidable
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Engel rent richting de bal. Engel geeft een lange en hoge pass. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco geeft een lange en hoge pass. Valdizán krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Karttu de bal. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel met een sublieme pass. Valdizán heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roldán met een harde bal richting middenveld. Engel rent richting de bal. Engel probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:2

13e minuut.
Lombardo geeft de bal voor. Valdizán heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán passt de bal zonder na te denken. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Roldán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. Curuchet met een snelle inworp. Kuryluk met een sublieme pass. Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco haalt uit met een fantastische trap. Roldán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi begaat een overtreding. Kuryluk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Diamandopol passt de bal met de wreef. Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco passt de bal met de wreef. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Niinikoski heeft problemen om de bal te vangen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:3

35e minuut.
Armada speelt de bal door. Kuryluk probeert de bal met de borst te controleren. Kuryluk passt de bal met de wreef. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap. Roldán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:4

39e minuut.
Engel kopt de bal weg. Klungelig pakt Valdizán de bal. Valdizán geeft de bal voor. Kuryluk is nu in balbezit. Kuryluk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:5

41e minuut.
Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel. Roldán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:6

42e minuut.
Diamandopol onderschept slim de pass. Diamandopol probeert naar een medespeler te passen. Engel probeert naar een medespeler te passen. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán schiet op doel. Roldán bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol passt de bal met de wreef. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Roldán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 78%, KS Mostki 2007 22%.
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:6

49e minuut.
Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol geeft een lange en hoge pass. Valdizán rent richting de bal. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Curuchet geeft de bal voor. Valdizán kopt de bal weg. Diamandopol heeft problemen om de bal te vangen. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Roldán bokst de bal weg. Roldán met een sublieme pass. Engel is nu in balbezit. Engel geeft een lange en hoge pass. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:7

55e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel geeft een hoge lob. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap. Roldán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:8

57e minuut.
Mehtälä probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk passt de bal zonder na te denken. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roldán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk geeft de bal voor. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Valdizán kopt de bal weg. Tuhkala is nu in balbezit. Junco onderschept slim de pass. Junco haalt uit met een fantastische trap. Roldán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Engel kopt de bal weg. Junco probeert de bal met de borst te controleren. Mehtälä verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk draait met de bal, schiet en ... Roldán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuhkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhkala geeft de bal voor. Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada geeft een lange en hoge pass. Diamandopol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:9

66e minuut.
Lombardo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol passt de bal met de wreef. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán schiet op doel. Roldán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Valdizán rent richting de bal. Valdizán met een sublieme pass. Diamandopol met een sublieme pass. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kuryluk geeft de bal voor. Tuhkala kopt de bal weg. Engel geeft een lange en hoge pass. Valdizán springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Valdizán is nu in balbezit. Ojalammi is nu in balbezit. Ojalammi geeft de bal voor. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Armada met een sublieme pass. Daar is Junco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junco passt de bal met de wreef. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Roldán bokst de bal weg.

81e minuut.
Giordano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Armada geeft een lange en hoge pass. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Roldán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:10

84e minuut.
Valdizán probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk geeft de bal voor. Junco is nu in balbezit. Junco geeft de bal voor. Roldán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tenhunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenhunen geeft de bal voor. Armada kopt de bal weg. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Engel rent richting de bal. Karttu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Engel raakt geblesseerd tijdens het duel. Armada met een snel genomen vrije trap. Diamandopol kopt de bal weg. Junco rent richting de bal. Junco schiet op doel. Roldán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:11

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Engel passt de bal zonder na te denken. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol passt de bal met de wreef. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap. Roldán bokst de bal weg. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 78%, KS Mostki 2007 22%.
Ángel de la muerte - KS Mostki 2007 0:11