Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Seasky Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9400
Seasky KP Bydgoszcz
Mano_dabar Tactiek moja2
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 40
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen matig


21e minuut.
Enchev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt N`Dione de bal. Motyliński probeert naar een medespeler te passen. Valtorta rent richting de bal. Valtorta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešukaitis onderschept slim de pass. Nešukaitis passt de bal zonder na te denken. Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui schiet op doel. Koziarzewski bokst de bal weg.

34e minuut.
Motyliński is nu in balbezit. Torgovickis is nu in balbezit. Motyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motyliński krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Drutys met een sublieme pass. Mierzwiński rent richting de bal. Met opzet legt Virinskas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Virinskas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Virinskas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopylas komt het veld opgelopen. Staknys komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 51%, KP Bydgoszcz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seasky - KP Bydgoszcz 0:0

46e minuut.
Mroczka komt het veld opgelopen. Widuch komt het veld opgelopen. Bajski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lorenc trapt de bal weg. Kopylas kopt de bal weg. Daar is Condorcanqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dione rent richting de bal. N`Dione schiet op doel. Widuch bokst de bal weg. Kietis probeert naar een medespeler te passen. N`Dione rent richting de bal. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - KP Bydgoszcz 1:0

58e minuut.
Drutys verovert de bal door een tackle van achteren. Bajski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drutys. Drutys krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăcan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tunguz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kietis met een snelle inworp. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Enchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev geeft een hoge lob. Daar is Tunguz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Widuch bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Janin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skimundris verovert de bal door een tackle van achteren. Skimundris geeft een hoge lob. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Widuch trapt de bal weg van het doel. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba met een sublieme pass. Janin rent richting de bal. Janin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 53%, KP Bydgoszcz 47%.
Seasky - KP Bydgoszcz 1:0