Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: kagias Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6077
kagias Pink Panther
smpoutzak Tactiek Terry
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 41
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
29.5 gemiddelde waardering 53.2
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Pełka onderschept slim de pass. Pełka geeft een hoge lob. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:1

13e minuut.
Kossowski passt de bal in één keer door. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalatzopoulos is nu in balbezit. Ceará onderschept slim de pass. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka geeft een hoge lob. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gedó geeft de bal voor. Daar is Kalatzopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Morillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:2

18e minuut.
Kossowski passt de bal zonder na te denken. Gedó rent richting de bal. Gedó geeft een lange en hoge pass. Kossowski rent richting de bal. Kossowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalatzopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kossowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kossowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:3

23e minuut.
Ceará onderschept slim de pass. Ceará passt de bal in één keer door. Kossowski rent richting de bal. Hislop is nu in balbezit. Hislop draait met de bal, schiet en ... Morillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Hislop rent richting de bal. Karagözoğulları begaat een overtreding. Hislop raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hislop neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Livaja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:4

31e minuut.
Liantinis geeft een hoge lob. Ceará kopt de bal weg. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski draait met de bal, schiet en ... Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:5

35e minuut.
Liantinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liantinis passt de bal met de wreef. Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó geeft een lange en hoge pass. Ceará krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:6

36e minuut.
Szawica is nu in balbezit. Szawica speelt de bal door. Klungelig pakt Vlachopoulos de bal. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Morillo bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klontiris rent richting de bal. Klontiris passt de bal zonder na te denken. Daar is Vlachopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:7

39e minuut.
Koutsouradis heeft problemen om de bal te vangen. Vlachopoulos rent richting de bal. Koutsouradis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará onderschept slim de pass. Ceará schiet op doel. Morillo bokst de bal weg. Kalatzopoulos rent richting de bal. Kossowski onderschept slim de pass. Kossowski haalt uit met een fantastische trap. Morillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kossowski geeft een lange en hoge pass. Hislop maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stilikis is nu in balbezit. Stilikis geeft een lange en hoge pass. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 71%, Pink Panther 29%.
kagias - Pink Panther 0:8

46e minuut.
Kurniawka komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka passt de bal in één keer door. Gedó heeft problemen om de bal te vangen. Gedó geeft een lange en hoge pass. Kossowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Morillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kossowski rent richting de bal. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:9

53e minuut.
Gedó rent richting de bal. Gedó speelt de bal door. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop passt de bal zonder na te denken. Livaja verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski haalt uit met een fantastische trap. Morillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:10

55e minuut.
Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka geeft de bal voor. Hislop controleert de bal met de borst. Kossowski rent richting de bal. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morillo met een harde bal richting middenveld. Klontiris kopt de bal weg. Kossowski controleert de bal met de borst. Kossowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:11

60e minuut.
Kossowski is nu in balbezit. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop haalt uit met een fantastische trap. Morillo bokst de bal weg.

61e minuut.
Koutsouradis is nu in balbezit. Koutsouradis speelt de bal door. Lung rent richting de bal. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel. Morillo bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Gedó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Hislop probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gedó met een snelle inworp. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka geeft een hoge lob. Hislop springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka geeft een hoge lob. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop schiet op doel. Morillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:12

69e minuut.
Ceará is nu in balbezit. Kalatzopoulos rent richting de bal. Ceará onderschept slim de pass. Ceará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:13

73e minuut.
Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagözoğulları verovert de bal door een tackle van achteren. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Livaja de bal onder controle te krijgen. Morillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kurniawka geeft een hoge lob. Ceará kopt de bal weg. Kossowski rent richting de bal. Kossowski haalt uit met een fantastische trap. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:14

80e minuut.
Klontiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klontiris geeft een hoge lob. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski draait met de bal, schiet en ... Morillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:15

83e minuut.
Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó met een sublieme pass. Ceará is nu in balbezit. Kossowski rent richting de bal. Kossowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szawica rent richting de bal. Stilikis rent richting de bal. Stilikis geeft een hoge lob. Ceará controleert de bal met de borst. Ceará haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hislop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gedó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gedó probeert naar een medespeler te passen. Karagözoğulları verovert de bal door een tackle van achteren. Hislop is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klontiris zal de hoekschop nemen. Ceará maakt een snoekduik en kopt de bal. Morillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - Pink Panther 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 72%, Pink Panther 28%.
kagias - Pink Panther 0:16