Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 23:30
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Nicolás Muñoz
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2539
CDA Baquedano 1991 Odontologia
Caro Kan Tactiek 433 plus
63% Balbezit 37%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
19 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 25.1
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Ondrůšek passt de bal in één keer door. Daar is Vişinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahamontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hana rent richting de bal. Hana passt de bal in één keer door. Száva geeft een hoge lob. Yollu rent richting de bal. Yollu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Yollu met een snelle inworp. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taškić. Sordet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sordet komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Giovani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yollu met een snelle inworp. Sordet rent richting de bal. Sordet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yollu is nu in balbezit. Daar is Yollu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu met een sublieme pass. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 1:0

21e minuut.
Ondrůšek met de inworp. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson geeft een hoge lob. Vişinoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Eyzaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 2:0

23e minuut.
Bahamontes rent richting de bal. Materzok speelt de bal door. Yollu rent richting de bal. Yollu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sordet is nu in balbezit. Sordet passt de bal met de wreef. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 3:0

27e minuut.
Materzok passt de bal met de wreef. Niemcewicz rent richting de bal. Niemcewicz geeft de bal voor. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guðjónsson heeft problemen om de bal te vangen. Eyzaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sordet controleert de bal met de borst. Sordet passt de bal met de wreef. Yollu rent richting de bal. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 4:0

39e minuut.
Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio López is nu in balbezit. Asensio López geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yollu de bal onder controle te krijgen. Yollu haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vişinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 40%, Odontologia 60%.
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 5:0

48e minuut.
Klungelig pakt Materzok de bal. Bahamontes onderschept slim de pass. Bahamontes passt de bal met de wreef. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Száva geeft de bal voor. Giovani kopt de bal weg. Száva speelt de bal door. Vişinoiu probeert de bal aan de voet te houden. Vişinoiu schiet op doel. Eyzaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vişinoiu rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 6:0

52e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Ondrůšek onderschept slim de pass. Ondrůšek passt de bal zonder na te denken. Yollu heeft problemen om de bal te vangen. Yollu schiet op doel. Eyzaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ondrůšek kopt de bal weg. Materzok heeft problemen om de bal te vangen. Materzok geeft een lange en hoge pass. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bahamontes heeft problemen om de bal te vangen. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 7:0

55e minuut.
Yollu rent richting de bal. Daar is Yollu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu speelt de bal door. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 8:0

57e minuut.
Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet passt de bal zonder na te denken. Yollu is nu in balbezit. Yollu schiet op doel. Eyzaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Materzok passt de bal in één keer door. Yollu rent richting de bal. Klungelig pakt Yollu de bal. Yollu schiet op doel. Eyzaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 9:0

62e minuut.
Materzok rent richting de bal. Materzok geeft een hoge lob. Yollu rent richting de bal. Yollu heeft problemen om de bal te vangen. Yollu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet rent richting de bal. Sordet passt de bal met de wreef. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diler komt het veld opgelopen. Declercq komt het veld opgelopen. Palenzuela komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Materzok passt de bal met de wreef. Yollu rent richting de bal. Klungelig pakt Yollu de bal. Yollu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Guðjónsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guðjónsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 10:0

82e minuut.
Ondrůšek probeert naar een medespeler te passen. Vişinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek schiet op doel. Eyzaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vişinoiu probeert de bal met de borst te controleren. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 11:0

84e minuut.
Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palenzuela rent richting de bal. Vişinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Niemcewicz is nu in balbezit. Speri onderschept slim de pass. Speri speelt de bal door. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Asensio López neemt vlug de vrije trap. Száva kopt de bal weg. Sordet met een sublieme pass. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 30%, Odontologia 70%.
CDA Baquedano 1991 - Odontologia 11:0