Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Weisse Wiese Ropica ARena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9225
LZS Jutrzenka Ropica Polska C.A. Vetere
lol2 Tactiek s4adelante24wd3
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 46.3
very good Schieten good
formidable Passen solid
very good Verdedigen average


2e minuut.
Karpów is nu in balbezit. Szőnyi rent richting de bal. Marinig onderschept slim de pass. Karpów onderschept slim de pass. Karpów haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kuś geeft een hoge lob. Daar is Kurşuncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpów is nu in balbezit. Karpów haalt uit met een fantastische trap. Slapka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - C.A. Vetere 1:0

21e minuut.
Kanevsky maakt een snoekduik en kopt de bal. Pratto kopt de bal weg. Klungelig pakt Day de bal. Sittmann rent richting de bal. Sittmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Del Pozo is nu in balbezit. Krupa is nu in balbezit. Krupa passt de bal zonder na te denken. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów schiet op doel. Slapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Day is nu in balbezit. Day passt de bal zonder na te denken. Kuś speelt de bal door. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kujanpää passt de bal in één keer door. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi schiet op doel. Slapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Marinig de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - C.A. Vetere 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 44%, C.A. Vetere 56%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - C.A. Vetere 2:0

51e minuut.
Szőnyi passt de bal met de wreef. Krupa controleert de bal met de borst. Krupa geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuś de bal. Kuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Sittmann de bal. Houssay bereikt de bal nog maar net als eerste. Day geeft de bal voor. Karpów is nu in balbezit. Karpów draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Karpów rent richting de bal. Barruti onderschept slim de pass. Barruti geeft een hoge lob. Day kopt de bal weg. Kuś geeft een lange en hoge pass. Slapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kanevsky onderschept slim de pass. Kanevsky geeft de bal voor. Öztürkeri rent richting de bal. Medell verovert de bal door een tackle van achteren. Medell schiet op doel. Prałat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Kurşuncu met een snelle inworp. Halker is nu in balbezit. Sittmann onderschept slim de pass. Sittmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 37%, C.A. Vetere 63%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - C.A. Vetere 2:0