Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TrInAcRiA Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4408
TrInAcRiA Fuori Salerno
QTT3ESPDA Tactiek 433B
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 39.3
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Ghisellini passt de bal in één keer door. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli passt de bal zonder na te denken. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Laghezza de bal. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap. Čeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Fuori Salerno 1:0

16e minuut.
Barluzzi geeft een hoge lob. Laghezza rent richting de bal. Laghezza passt de bal zonder na te denken. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... Čeh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kutsar onderschept slim de pass. Bearzot onderschept slim de pass. Bearzot passt de bal met de wreef. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli schiet op doel. Čeh bokst de bal weg. Schiavelli rent richting de bal. Schiavelli geeft een lange en hoge pass. Pala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Oswald heeft problemen om de bal te vangen. Baldrighi rent richting de bal. Oswald begaat een overtreding. Oswald krijgt een gele kaart. Baldrighi raakt geblesseerd tijdens het duel. Baldrighi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buoscio heeft problemen om de bal te vangen. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap. Čeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bearzot passt de bal met de wreef. Baldrighi heeft problemen om de bal te vangen. Barluzzi probeert naar een medespeler te passen. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Fuori Salerno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 37%, Fuori Salerno 63%.
TrInAcRiA - Fuori Salerno 2:0

46e minuut.
Kutsar probeert naar een medespeler te passen. Bertaina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schiavelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Pala passt de bal met de wreef. Bearzot geeft een lange en hoge pass. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Fuori Salerno 3:0

60e minuut.
Nemehlo rent richting de bal. Nemehlo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baldrighi de bal onder controle te krijgen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bearzot passt de bal in één keer door. Kutsar rent richting de bal. Laghezza verovert de bal door een tackle van achteren. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bertaina met de inworp. Caraffa rent richting de bal. Pala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caraffa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oswald neemt de penalty, wat een uithaal! Francioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Belardinelli is nu in balbezit. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Caraffa is nu in balbezit. Oswald is nu in balbezit. Oswald haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 43%, Fuori Salerno 57%.
TrInAcRiA - Fuori Salerno 3:0