Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS ZAGŁĘBIANKA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6780
KS ZAGŁĘBIANKA Huragan GCH
als Tactiek avanti2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panaite. Panaite krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rosabal kopt de bal weg. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gheorghiţă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rożek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lachowski met een snel genomen vrije trap. Fafik springt en kopt de bal. Jeleń bokst de bal weg.

14e minuut.
Wartalski geeft een lange en hoge pass. Fafik kopt de bal weg. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola haalt uit met een fantastische trap. Jeleń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Huragan GCH 0:1

18e minuut.
Neacşu rent richting de bal. Neacşu geeft de bal voor. Córdoba speelt de bal door. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Palovirta is nu in balbezit. Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Szturc kopt de bal weg. Fafik is nu in balbezit. Fafik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szturc is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czaplicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nizzola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Palovirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Palovirta probeert naar een medespeler te passen. Soler probeert naar een medespeler te passen. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba haalt uit met een fantastische trap. Ziemianin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba verovert de bal door een tackle van achteren. Córdoba passt de bal met de wreef. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fafik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Twaróg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 47%, Huragan GCH 53%.
KS ZAGŁĘBIANKA - Huragan GCH 0:1

50e minuut.
Doeltrap. Colorado komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Czaplicki probeert naar een medespeler te passen. Rożek met een sublieme pass. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola haalt uit met een fantastische trap. Colorado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Huragan GCH 0:2

66e minuut.
Szturc speelt de bal door. Rosabal is nu in balbezit. Twaróg onderschept slim de pass. Twaróg schiet op doel. Colorado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Huragan GCH 0:3

67e minuut.
Czaplicki probeert naar een medespeler te passen. Nizzola rent richting de bal. Panaite onderschept slim de pass. Twaróg verovert de bal door een tackle van achteren. Twaróg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czaplicki met de inworp. Rożek rent richting de bal. Rożek geeft de bal voor. Nizzola maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler geeft een hoge lob. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba draait met de bal, schiet en ... Ziemianin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Huragan GCH 1:3

85e minuut.
Szturc is nu in balbezit. Everse rent richting de bal. Everse passt de bal met de wreef. Córdoba heeft problemen om de bal te vangen. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 47%, Huragan GCH 53%.
KS ZAGŁĘBIANKA - Huragan GCH 1:3