Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Inter-Miami Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6196
Inter-Miami Sasana
t1 Tactiek 451k
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
31.6 gemiddelde waardering 49.4
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Ayala de bal. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ayala moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ayala schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski met een sublieme pass. Fornaris is nu in balbezit. Desailly verovert de bal door een tackle van achteren. Desailly schiet op doel. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:1

5e minuut.
Borubar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Linares met een snelle inworp. Mirwa rent richting de bal. Mirwa schiet op doel. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mirwa is nu in balbezit. Mirwa passt de bal in één keer door. Fornaris is nu in balbezit. Desailly verovert de bal door een tackle van achteren. Desailly draait met de bal, schiet en ... Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:2

14e minuut.
Szadołowicz geeft de bal voor. Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar kopt de bal weg. Mirwa rent richting de bal. Mirwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:3

16e minuut.
Watson met een sublieme pass. Acanda is nu in balbezit. Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mirwa draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:4

20e minuut.
Acanda rent richting de bal. Gibanel verovert de bal door een tackle van achteren. Bajski is nu in balbezit. Desailly rent richting de bal. Desailly haalt uit met een fantastische trap. Delgado bokst de bal weg.

24e minuut.
Cuellar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desailly rent richting de bal. Bajski rent richting de bal. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Delgado trapt de bal weg. Gibanel kopt de bal weg. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa schiet op doel. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:5

29e minuut.
Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak speelt de bal door. Corrao heeft problemen om de bal te vangen. Corrao geeft een hoge lob. Mirwa springt en kopt de bal. Delgado bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Polak passt de bal met de wreef. Corrao probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Desailly de bal. Desailly haalt uit met een fantastische trap. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-Miami 76%, Sasana 24%.
Inter-Miami - Sasana 0:6

51e minuut.
Corrao rent richting de bal. Corrao passt de bal in één keer door. Mirwa rent richting de bal. Mirwa schiet op doel. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:7

57e minuut.
Turecki geeft een lange en hoge pass. Szadołowicz rent richting de bal. Szadołowicz passt de bal met de wreef. Mirwa is nu in balbezit. Mirwa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:8

59e minuut.
Desailly is nu in balbezit. Desailly passt de bal in één keer door. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa schiet op doel. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:9

63e minuut.
Bajski passt de bal in één keer door. Corrao is nu in balbezit. Corrao geeft een hoge lob. Mirwa heeft problemen om de bal te vangen. Mirwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:10

68e minuut.
Polak speelt de bal door. Corrao is nu in balbezit. Corrao geeft een hoge lob. Mirwa is nu in balbezit. Mirwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gibanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibanel passt de bal zonder na te denken. Corrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrao geeft een hoge lob. Mirwa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:11

71e minuut.
Fornaris rent richting de bal. Fornaris speelt de bal door. Aulestia heeft problemen om de bal te vangen. Desailly rent richting de bal. Desailly schiet op doel. Delgado bokst de bal weg.

80e minuut.
Gibanel controleert de bal met de borst. Gibanel geeft de bal voor. Mirwa kopt de bal weg. Desailly is nu in balbezit. Desailly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Corrao geeft de bal voor. Sadlok rent richting de bal. Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mirwa haalt uit met een fantastische trap. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:12

84e minuut.
Desailly passt de bal zonder na te denken. Corrao is nu in balbezit. Corrao passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Desailly de bal. Desailly draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Desailly is nu in balbezit. Bajski rent richting de bal. Desailly rent richting de bal. Desailly schiet op doel. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:13

88e minuut.
Cuellar speelt de bal door. Fornaris heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris passt de bal in één keer door. Mirwa rent richting de bal. Mirwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Sasana 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-Miami 78%, Sasana 22%.
Inter-Miami - Sasana 0:14