Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Bouquinière Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6565
FC Bouquinière Red Bull
343 2009 Tactiek 2mids
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 59.4
adequate Schieten outstanding
average Passen formidable
weak Verdedigen excellent


1e minuut.
Demurtas geeft een hoge lob. Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. Serres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Deegan passt de bal in één keer door. Aparicio rent richting de bal. Aparicio speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Serres bokst de bal weg.

7e minuut.
Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chávez rent richting de bal. Chávez speelt de bal door. Klungelig pakt Aparicio de bal. Aparicio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kruszczyński met de inworp. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. Serres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:1

12e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatović verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Serres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:2

14e minuut.
Martel heeft problemen om de bal te vangen. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:3

15e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ignjatović de bal onder controle te krijgen. Serres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:4

17e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Brunel is nu in balbezit. Brunel geeft een lange en hoge pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Deegan passt de bal zonder na te denken. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft de bal voor. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:5

27e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez met een sublieme pass. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Liigmets geeft een lange en hoge pass. Sosa rent richting de bal. Sosa speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Serres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Greenwood met een sublieme pass. Deegan met een sublieme pass. Kruszczyński speelt de bal door. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Deegan met een sublieme pass. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez onderschept slim de pass. Chávez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:6

40e minuut.
Caillot heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio met een sublieme pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Deegan passt de bal zonder na te denken. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martel krijgt een gele kaart. Kruszczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deegan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. Serres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:7

45e minuut.
Sosa passt de bal in één keer door. Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal in één keer door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 81%, Red Bull 19%.
FC Bouquinière - Red Bull 0:8

51e minuut.
Klungelig pakt Chávez de bal. Chávez passt de bal zonder na te denken. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez met een sublieme pass. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:9

54e minuut.
Weier met een sublieme pass. Klungelig pakt Chaisaz de bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:10

55e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Klungelig pakt Ignjatović de bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Serres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:11

58e minuut.
Deegan speelt de bal door. Kruszczyński speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft de bal voor. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. Serres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hachmeister speelt de bal door. Daar is Caillot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Dufresne trapt de bal weg van het doel. Deegan kopt de bal weg. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel. Serres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serres met een sublieme pass. Weier kopt de bal weg. Aguilar probeert de bal met de borst te controleren. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sosa speelt de bal door. Chávez geeft de bal voor. Brunel rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Serres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Chávez speelt de bal door. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft de bal voor. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. Serres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:12

66e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:13

68e minuut.
Greenwood is nu in balbezit. Greenwood passt de bal met de wreef. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:14

69e minuut.
Chávez met een sublieme pass. Kruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een hoge lob. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ignjatović geeft een lange en hoge pass. Hernandez kopt de bal weg. Aparicio met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Serres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Serres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:15

74e minuut.
Balmaseda komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński geeft een lange en hoge pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Serres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:16

76e minuut.
Chaviano komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sosa passt de bal in één keer door. Balmaseda met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Caillot rent richting de bal. Balmaseda verovert de bal door een tackle van achteren. Balmaseda passt de bal zonder na te denken. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:17

80e minuut.
Fonseca komt het veld opgelopen. Ignjatović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piantoni komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Balmaseda rent richting de bal. Balmaseda passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Red Bull 0:18

85e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Piantoni probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chaviano kopt de bal weg. Balmaseda rent richting de bal. Balmaseda speelt de bal door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Serres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda onderschept slim de pass. Balmaseda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chávez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balmaseda de bal. Balmaseda passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Serres bokst de bal weg.

88e minuut.
Caillot is nu in balbezit. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Balmaseda rent richting de bal. Balmaseda geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 88%, Red Bull 12%.
FC Bouquinière - Red Bull 0:18