Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: La Poyonera
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2248
El Equipo vypereur
Prueba 2 Tactiek hip
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 37.9
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Cleverbrück speelt de bal door. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż probeert naar een medespeler te passen. Skrętkowicz geeft een lange en hoge pass. Duménigo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Rutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutto passt de bal zonder na te denken. Krolo met een sublieme pass. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż schiet op doel. Dos Santos bokst de bal weg.

4e minuut.
Cleverbrück verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverbrück probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel. Dos Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 1:0

6e minuut.
Casarini passt de bal zonder na te denken. Cleverbrück is nu in balbezit. Cleverbrück geeft een lange en hoge pass. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gwiżdż is nu in balbezit. Roger onderschept slim de pass. Roger geeft de bal voor. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Duménigo passt de bal met de wreef. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Dos Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 2:0

15e minuut.
Rutto probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż passt de bal zonder na te denken. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Căruţaşu kopt de bal weg. Daar is Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves probeert naar een medespeler te passen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. Dos Santos bokst de bal weg.

18e minuut.
Duménigo kopt de bal weg. Gwiżdż is nu in balbezit. Jean-Baptiste rent richting de bal. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Dos Santos trapt de bal weg van het doel. Căruţaşu speelt de bal door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Dos Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roger heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 3:0

20e minuut.
Alves rent richting de bal. Alves met een sublieme pass. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gwiżdż is nu in balbezit. Raavik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gwiżdż is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gwiżdż zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dos Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 4:0

27e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Daish heeft problemen om de bal te vangen. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż schiet op doel. Dos Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 5:0

32e minuut.
Özbakan passt de bal zonder na te denken. Ciribilli rent richting de bal. Cleverbrück tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cleverbrück krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Dos Santos niet meer kan verder spelen. Mahut komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Özbakan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrętkowicz geeft een hoge lob. Jean-Baptiste kopt de bal weg. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück speelt de bal door. Gwiżdż is nu in balbezit. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Mahut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daish onderschept slim de pass. Gwiżdż geeft de bal voor. Mahut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Măcriş rent richting de bal. Cleverbrück onderschept slim de pass. Cleverbrück met een sublieme pass. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daar is Măcriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căruţaşu met een sublieme pass. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Mahut probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 21%, vypereur 79%.
El Equipo - vypereur 5:0

46e minuut.
Laosa komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Jean-Baptiste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căruţaşu geeft de bal voor. Skrętkowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 6:0

51e minuut.
Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Krolo rent richting de bal. Krolo passt de bal met de wreef. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 7:0

55e minuut.
Özbakan rent richting de bal. Cleverbrück verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverbrück speelt de bal door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Roger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrętkowicz met de inworp. Cleverbrück geeft een lange en hoge pass. Duménigo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 8:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazenave komt het veld opgelopen. Posso komt het veld opgelopen. Sośnicki komt het veld opgelopen. Laurent komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Skrętkowicz onderschept slim de pass. Skrętkowicz passt de bal zonder na te denken. Krolo probeert naar een medespeler te passen. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Decauwere met een sublieme pass. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz met een sublieme pass. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 9:0

68e minuut.
Gwiżdż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrętkowicz rent richting de bal. Skrętkowicz passt de bal in één keer door. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 10:0

70e minuut.
Klungelig pakt Gwiżdż de bal. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo geeft de bal voor. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 11:0

71e minuut.
Skrętkowicz passt de bal zonder na te denken. Gwiżdż rent richting de bal. Daish rent richting de bal. Gwiżdż onderschept slim de pass. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Mahut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mahut speelt de bal door. Klungelig pakt Decauwere de bal. Decauwere geeft de bal voor. Klungelig pakt Jean-Baptiste de bal. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cleverbrück probeert naar een medespeler te passen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu geeft een hoge lob. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 12:0

79e minuut.
Skrętkowicz kopt de bal weg. Gwiżdż rent richting de bal. Raavik rent richting de bal. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż schiet op doel. Mahut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 13:0

81e minuut.
Gwiżdż is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cazenave. Gwiżdż raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrętkowicz met een snel genomen vrije trap. Duménigo springt en kopt de bal. Mahut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mahut probeert naar een medespeler te passen. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft de bal voor. Gwiżdż springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 14:0

83e minuut.
Klungelig pakt Gwiżdż de bal. Gwiżdż probeert naar een medespeler te passen. Duménigo heeft problemen om de bal te vangen. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Mahut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Duménigo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gwiżdż de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Daish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 15:0

87e minuut.
Căruţaşu kan de bal niet met de borst controleren. Căruţaşu met een sublieme pass. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Mahut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 16:0

88e minuut.
Gwiżdż met een sublieme pass. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz passt de bal zonder na te denken. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gwiżdż passt de bal zonder na te denken. Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft de bal voor. Mahut bokst de bal weg. Gwiżdż maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - vypereur 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 22%, vypereur 78%.
El Equipo - vypereur 17:0