Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cologne Atheists TSG 1899 Hoffenheim
uraha4312 Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
13% Spel op eigen helft 87%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 46.5
incredible Schieten good
outstanding Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Sallinger met de inworp. Laaser is nu in balbezit. Laaser passt de bal in één keer door. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Haslinger bokst de bal weg.

4e minuut.
Laaser rent richting de bal. Laaser passt de bal in één keer door. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan schiet op doel. Haslinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 1:0

6e minuut.
Nottbrock geeft de bal voor. Kalita probeert de bal met de borst te controleren. Westhöfer geeft de bal voor. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Sallinger rent richting de bal. Sallinger speelt de bal door. Daar is Tristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 2:0

9e minuut.
Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck geeft een lange en hoge pass. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 3:0

12e minuut.
Gacek controleert de bal met de borst. Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Haslinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 4:0

13e minuut.
Svirac probeert naar een medespeler te passen. Sallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger geeft de bal voor. Tristán maakt een snoekduik en kopt de bal. Haslinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 5:0

14e minuut.
Dambeck rent richting de bal. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan passt de bal zonder na te denken. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ... Haslinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Nottbrock kopt de bal weg. Sesta rent richting de bal. Sesta passt de bal met de wreef. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sallinger geeft een hoge lob. Ghiugan kopt de bal weg. Dambeck is nu in balbezit. Dambeck haalt uit met een fantastische trap. Haslinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 6:0

24e minuut.
Laaser geeft een lange en hoge pass. Haslinger speelt de bal door. Sallinger kopt de bal weg. Tristán rent richting de bal. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Haslinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sallinger onderschept slim de pass. Sallinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Vadeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dambeck is nu in balbezit. Dambeck schiet op doel. Haslinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sallinger rent richting de bal. Sallinger passt de bal met de wreef. Daar is Tristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristán draait met de bal, schiet en ... Haslinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 7:0

32e minuut.
Haslinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haslinger probeert naar een medespeler te passen. Sallinger kopt de bal weg. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Haslinger trapt de bal weg van het doel. Sesta is nu in balbezit. Sesta passt de bal met de wreef. Daar is Ghiugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Haslinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Laaser rent richting de bal. Laaser geeft een lange en hoge pass. Daar is al-Hadary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Haslinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gacek heeft problemen om de bal te vangen. Sesta onderschept slim de pass. Sesta probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Haslinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sesta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sallinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Tristán rent richting de bal. Tristán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Haslinger probeert naar een medespeler te passen. Laaser rent richting de bal. Met opzet legt Dragoş zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dragoş naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Vadeş kopt de bal weg. Sesta heeft problemen om de bal te vangen. Sesta geeft de bal voor. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan schiet op doel. Haslinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sesta zal de hoekschop nemen. Tristán maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Laaser passt de bal in één keer door. Sallinger met een sublieme pass. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 12%, TSG 1899 Hoffenheim 88%.
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 7:0

47e minuut.
Kiecal speelt de bal door. Laaser is nu in balbezit. Laaser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dambeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dambeck draait met de bal, schiet en ... Haslinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş geeft een hoge lob. Sallai geeft een lange en hoge pass. Tristán rent richting de bal. Tristán schiet op doel. Haslinger bokst de bal weg. Vadeş heeft problemen om de bal te vangen. Dambeck is nu in balbezit. Dambeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 8:0

53e minuut.
Laaser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hannawald komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger passt de bal met de wreef. Dambeck rent richting de bal. Dambeck draait met de bal, schiet en ... Haslinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 9:0

64e minuut.
Zalavári met de inworp. Daar is Ghiugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ghiugan zal de hoekschop nemen. Dambeck springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Svirac speelt de bal door. Klungelig pakt Vadeş de bal. Vadeş onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sesta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haslinger bokst de bal weg.

71e minuut.
Hannawald geeft een lange en hoge pass. Svirac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dambeck is nu in balbezit. Dambeck haalt uit met een fantastische trap. Haslinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 10:0

74e minuut.
Sallinger is nu in balbezit. Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan geeft een hoge lob. Tristán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Knavs passt de bal in één keer door. Zalavári geeft de bal voor. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 11:0

81e minuut.
Kalita passt de bal met de wreef. Svirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Westhöfer geeft een hoge lob. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck draait met de bal, schiet en ... Haslinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rommel is nu in balbezit. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan geeft een hoge lob. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. al-Hadary heeft problemen om de bal te vangen. Haslinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tristán is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 12:0

86e minuut.
Ghiugan kopt de bal weg. Hannawald is nu in balbezit. Hannawald met een sublieme pass. Tristán rent richting de bal. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Haslinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tristán kopt de bal weg. Haslinger probeert naar een medespeler te passen. Sallai met een sublieme pass. Tristán heeft problemen om de bal te vangen. Tristán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sallinger onderschept slim de pass. Sallinger speelt de bal door. Tristán rent richting de bal. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sallai kopt de bal weg. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger met een sublieme pass. Daar is Tristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 13%, TSG 1899 Hoffenheim 87%.
Cologne Atheists - TSG 1899 Hoffenheim 13:0