Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS TurboDymoMeni Zabrze
5 defff Tactiek Ryzyk Fizyk
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 1
72.5 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen formidable


3e minuut.
Morski passt de bal met de wreef. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger geeft de bal voor. Frej springt en kopt de bal. Waczków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - TurboDymoMeni Zabrze 1:0

16e minuut.
Frej passt de bal in één keer door. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu is nu in balbezit. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal met de wreef. Snitko speelt de bal door. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Darski kopt de bal weg. Biaram controleert de bal met de borst. Omek geeft een lange en hoge pass. Considine is nu in balbezit. Considine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - TurboDymoMeni Zabrze 2:0

33e minuut.
Omek met de inworp. Morski is nu in balbezit. Morski passt de bal in één keer door. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Considine met een sublieme pass. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski speelt de bal door. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Omek rent richting de bal. Omek geeft een lange en hoge pass. Frej kopt de bal weg. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Waczków bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - TurboDymoMeni Zabrze 3:0

43e minuut.
Hordecki kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pfenniger stond buitenspel. Nistorescu neemt vlug de vrije trap. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 48%, TurboDymoMeni Zabrze 52%.
BobaS - TurboDymoMeni Zabrze 3:0

46e minuut.
Franus komt het veld opgelopen. Malicki komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Flederis geeft de bal voor. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godoy krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Klinik onderschept slim de pass. Klinik geeft een lange en hoge pass. Del Coiro rent richting de bal. Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Malicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pfenniger stond buitenspel. Nistorescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Biaram met een sublieme pass. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Godoy de bal. Haughton is nu in balbezit. Met opzet legt Godoy zijn tegenspeler op de grond. Godoy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Hordecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Omek de bal. Omek geeft een hoge lob. Malicki is nu in balbezit. Malicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 45%, TurboDymoMeni Zabrze 55%.
BobaS - TurboDymoMeni Zabrze 3:0