Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Anfield
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5737
LiverpoolGR F.C. Πιπίλαgoal
Firmino Tactiek A1
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 65.9
average Schieten formidable
adequate Passen outstanding
average Verdedigen very good


2e minuut.
Andrieş speelt de bal door. Klungelig pakt Gotzigiannis de bal. Gotzigiannis passt de bal in één keer door. Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maurizi probeert de bal met de borst te controleren. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:1

4e minuut.
Starzec is nu in balbezit. Starzec passt de bal in één keer door. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Galanomatis trapt de bal weg van het doel. Andrieş kopt de bal weg. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maurizi heeft problemen om de bal te vangen. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ... Galanomatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Galanomatis probeert naar een medespeler te passen. Gotzigiannis kopt de bal weg. Chrysanthakopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gotzigiannis passt de bal met de wreef. Chrysanthakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysanthakopoulos passt de bal zonder na te denken. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel. Galanomatis bokst de bal weg. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis schiet op doel. Galanomatis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Kciuk controleert de bal met de borst. Chrysafidis onderschept slim de pass. Voskopoulos probeert naar een medespeler te passen. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:2

17e minuut.
Gotzigiannis met een sublieme pass. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mezenga de bal onder controle te krijgen. Galanomatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:3

21e minuut.
Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Chrysanthakopoulos passt de bal zonder na te denken. Gotzigiannis speelt de bal door. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis schiet op doel. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gotzigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotzigiannis passt de bal met de wreef. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ... Galanomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:4

24e minuut.
Chrysanthakopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gotzigiannis rent richting de bal. Gotzigiannis passt de bal zonder na te denken. Daar is Chrysafidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ... Galanomatis bokst de bal weg.

30e minuut.
Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel. Galanomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:5

32e minuut.
Chrysanthakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Chrysanthakopoulos passt de bal met de wreef. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Patsiavouras de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Golan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kciuk de bal. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec geeft een lange en hoge pass. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:6

38e minuut.
Andrieş speelt de bal door. Chrysanthakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysanthakopoulos speelt de bal door. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis bokst de bal weg.

40e minuut.
Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis probeert naar een medespeler te passen. Chrysanthakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Galanomatis bokst de bal weg. Maurizi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:7

43e minuut.
Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen. Mezenga onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chrysanthakopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen. Galanomatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Chrysanthakopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Kciuk de bal. Starzec speelt de bal door. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 81%, Πιπίλαgoal 19%.
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:7

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voskopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamaras rent richting de bal. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Golan kopt de bal weg. Klungelig pakt Arvanitis de bal. Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domínguez krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Voskopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Voskopoulos met een sublieme pass. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec geeft de bal voor. Mezenga heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voskopoulos zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ... Galanomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:8

56e minuut.
Kypourgos probeert naar een medespeler te passen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysanthakopoulos begaat een overtreding. Domínguez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Domínguez kan niet meer verder spelen. Pellios komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Chrysanthakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:9

62e minuut.
Pellios is nu in balbezit. Casas Cuevas onderschept slim de pass. Kamaras met een sublieme pass. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Maurizi kopt de bal weg. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec maakt een afschuwelijke overtreding. Starzec krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrysanthakopoulos met de inworp. Gotzigiannis speelt de bal door. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Starzec schiet op doel. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mezenga heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chrysanthakopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Starzec rent richting de bal. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gotzigiannis rent richting de bal. Gotzigiannis passt de bal zonder na te denken. Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Chrysanthakopoulos geeft een lange en hoge pass. Chrysafidis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:10

75e minuut.
Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Daar is Chrysafidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec is nu in balbezit. Starzec draait met de bal, schiet en ... Galanomatis bokst de bal weg. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gotzigiannis geeft een lange en hoge pass. Daar is Chrysafidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamaras is nu in balbezit. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maurizi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chrysanthakopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ... Galanomatis bokst de bal weg. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 75%, Πιπίλαgoal 25%.
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:10