Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: fantacimbri Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2542
fantacimbri Prutul Vladesti
541 Tactiek T1
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 43.5
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Arce geeft de bal voor. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Mérő met een sublieme pass. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kafadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafadar geeft een lange en hoge pass. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... Cerri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Prutul Vladesti 0:1

18e minuut.
Pausa geeft de bal voor. Arazzi rent richting de bal. Met opzet legt Hobbock zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hobbock moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hobbock schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Arazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riga komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kuliberta geeft een lange en hoge pass. Pereira rent richting de bal. Pereira met een sublieme pass. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Didonna de bal. Bhuvanesh is nu in balbezit. Bhuvanesh passt de bal zonder na te denken. Arazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sollenne passt de bal met de wreef. Arazzi heeft problemen om de bal te vangen. De Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rop draait met de bal, schiet en ... Golik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fantacimbri - Prutul Vladesti 1:1

28e minuut.
Pereira met een sublieme pass. Jaskóła heeft problemen om de bal te vangen. Jaskóła speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Riga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő verovert de bal door een tackle van achteren. Mérő geeft een hoge lob. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Cerri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Buldrighini onderschept slim de pass. Buldrighini geeft de bal voor. Sollenne speelt de bal door. Arazzi rent richting de bal. Arazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Prutul Vladesti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 51%, Prutul Vladesti 49%.
fantacimbri - Prutul Vladesti 2:1

47e minuut.
Buldrighini heeft problemen om de bal te vangen. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fantacimbri - Prutul Vladesti 2:2

49e minuut.
Mérő probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaskóła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Prutul Vladesti 2:3

52e minuut.
Sollenne probeert naar een medespeler te passen. De Rop rent richting de bal. Sevgin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sevgin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Kuliberta rent richting de bal. Kuliberta geeft de bal voor. Pausa probeert de bal met de borst te controleren. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Arce geeft een lange en hoge pass. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Prutul Vladesti 2:4

59e minuut.
Cripps komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Golik met een sublieme pass. Didonna kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaskóła de bal. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel. Cerri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Prutul Vladesti 2:5

78e minuut.
Pausa trapt de bal weg van het doel. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De Rop kopt de bal weg. Daar is Kuliberta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliberta geeft een lange en hoge pass. Pereira controleert de bal met de borst. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerri probeert naar een medespeler te passen. Mérő kopt de bal weg. Pereira rent richting de bal. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Cerri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Prutul Vladesti 2:6

84e minuut.
Bhuvanesh speelt de bal door. Ginex rent richting de bal. Ginex speelt de bal door. De Rop is nu in balbezit. De Rop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mérő probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła is nu in balbezit. Pereira is nu in balbezit. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... Cerri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 62%, Prutul Vladesti 38%.
fantacimbri - Prutul Vladesti 2:6