Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rouchletum
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7120
Rouchlas Football Monsters ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας
flx2 Tactiek φασουλες
53% Balbezit 47%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
70.2 gemiddelde waardering 46.8
uitmuntend Schieten goed
uitmuntend Passen matig
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Louis passt de bal in één keer door. Tsouvelekidis is nu in balbezit. Tsouvelekidis geeft de bal voor. Daar is Isaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Geros met een snelle inworp. Megyeri met een sublieme pass. Anagnostou is nu in balbezit. Anagnostou draait met de bal, schiet en ... Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Isaković passt de bal in één keer door. Louis is nu in balbezit. Louis speelt de bal door. Isaković is nu in balbezit. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Delivorias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Isaković passt de bal zonder na te denken. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis speelt de bal door. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha haalt uit met een fantastische trap. Delivorias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isaković rent richting de bal. Isaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 1:0

16e minuut.
Katrougalos is nu in balbezit. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha passt de bal met de wreef. Isaković rent richting de bal. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Delivorias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Louis geeft een lange en hoge pass. Efthimiadis kopt de bal weg. Giazitzoglou kan de bal niet met de borst controleren. Isaković rent richting de bal. Isaković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Louis verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha met een sublieme pass. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Delivorias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 2:0

24e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński is nu in balbezit. Isaković onderschept slim de pass. Isaković draait met de bal, schiet en ... Delivorias bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Isaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efthimiadis met een sublieme pass. Isaković rent richting de bal. Łasocha rent richting de bal. Łasocha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Louis speelt de bal door. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha probeert naar een medespeler te passen. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković schiet op doel. Delivorias bokst de bal weg.

36e minuut.
Yiğitarslanoğlu controleert de bal met de borst. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Isaković is nu in balbezit. Isaković heeft problemen om de bal te vangen. Isaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 3:0

40e minuut.
Efthimiadis is nu in balbezit. Efthimiadis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Katrougalos de bal. Isaković is nu in balbezit. Isaković draait met de bal, schiet en ... Delivorias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 4:0

42e minuut.
Klungelig pakt Łasocha de bal. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis passt de bal zonder na te denken. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković draait met de bal, schiet en ... Delivorias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouchlas Football Monsters 18%, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 82%.
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 4:0

46e minuut.
Kasapis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Isaković is nu in balbezit. Efthimiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Isaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 5:0

49e minuut.
Efthimiadis passt de bal zonder na te denken. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Łasocha geeft een hoge lob. Isaković is nu in balbezit. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Delivorias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Łasocha passt de bal zonder na te denken. Isaković rent richting de bal. Efthimiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis haalt uit met een fantastische trap. Delivorias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 6:0

55e minuut.
Inworp. Castro met de inworp. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob. Efthimiadis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 7:0

63e minuut.
Karamitsos probeert naar een medespeler te passen. Łasocha speelt de bal door. Tsouvelekidis heeft problemen om de bal te vangen. Tsouvelekidis geeft de bal voor. Isaković krijgt zijn hoofd ertegen. Delivorias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Kasapis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapis maakt een afschuwelijke overtreding. Kasapis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Efthimiadis geeft een hoge lob. Łasocha kan de bal niet met de borst controleren. Giazitzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković onderschept slim de pass. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Delivorias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isaković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 8:0

73e minuut.
Geros bereikt de bal nog maar net als eerste. Geros passt de bal in één keer door. Pelé is nu in balbezit. Isaković onderschept slim de pass. Isaković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 9:0

84e minuut.
Daar is Louis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louis geeft een hoge lob. Pelé kopt de bal weg. Łasocha rent richting de bal. Łasocha schiet op doel. Delivorias bokst de bal weg.

86e minuut.
Efthimiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Efthimiadis passt de bal in één keer door. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković draait met de bal, schiet en ... Delivorias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouchlas Football Monsters 16%, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 84%.
Rouchlas Football Monsters - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 10:0