Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ripensia CF Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5675
Ripensia CF bobartanii-interisti
Rip01 Tactiek 433 eu at
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
41.4 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten excellent
adequate Passen adequate
average Verdedigen very good


19e minuut.
Remedi rent richting de bal. Remedi passt de bal zonder na te denken. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Busoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - bobartanii-interisti 0:1

24e minuut.
Neaga passt de bal zonder na te denken. Szydłowski is nu in balbezit. Ferdinand begaat een overtreding. Ferdinand krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sigel verovert de bal door een tackle van achteren. Sigel geeft een hoge lob. Stellacci rent richting de bal. Stellacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - bobartanii-interisti 0:2

35e minuut.
Chivulete is nu in balbezit. Tagaldyev verovert de bal door een tackle van achteren. Tagaldyev met een sublieme pass. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Busoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 53%, bobartanii-interisti 47%.
Ripensia CF - bobartanii-interisti 0:2

46e minuut.
Sigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigel passt de bal zonder na te denken. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tagaldyev heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tagaldyev. Tagaldyev krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Secăreanu rent richting de bal. Mlekota onderschept slim de pass. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tagaldyev geeft een lange en hoge pass. Chişcanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Busoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - bobartanii-interisti 0:3

86e minuut.
Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev geeft de bal voor. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 55%, bobartanii-interisti 45%.
Ripensia CF - bobartanii-interisti 0:3